Adaptive Sync, G-Sync kadar iyi performans verebilir mi?

Ranathema

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gainward Ghost RTX 4060Ti Ekran Kartı
Ryzen 5 5600 İşlemci
Gigabyte B550M DS3H Anakart
2x8 GB G-Skill RipjawsV DDR4 3600 MHz Ram
MLD ULTRA NVMe M2 1TB SSD
Merhaba. Yakın zamanda bir monitör almayı düşünüyorum. Kullanacağım ekran kartı NVIDIA olacak ve bu yüzden monitörü de G-Sync alacaktım. Bugün Adaptive Sync teknolojisine rastladım. G-Sync kadar iyi performans alabilir miyim, herhangi bir eksiği olur mu G-Sync'e göre? NVIDIA + G-Sync ve NVIDIA + Adaptive Sync fark eder mi?

Maalesef o konuda bu kadar bilgili değilim. Monitörün linkini bırakıyorum. Belki siz anlayabilirsiniz.

Game Booster monitör önerim değildir. Fason bir monitör.
G-Sync çipli değil. Sync olarak çalışıyor. Yani yazılımsal G-Sync var.
Kullanımda fark yaratmıyor.
Fason monitörden kastını anlayamadım maalesef. G-Sync içeren en ucuz monitörlerden biri ve yan özellikleri de fena değil, bu fiyata iyi gibi aslında.

Fason monitörden kastını anlayamadım maalesef. G-Sync içeren en ucuz monitörlerden biri ve yan özellikleri de fena değil, bu fiyata iyi gibi aslında.

Game Booster monitör üreten bir firma değil. Panelini nereden tedarik ediyor bilmiyoruz. İç dizayn ve kaliteden yoksun oldukları için Çin'in en kalitesiz ürünlerini marka basıp ülkemizde satıyorlar. Buna fason diyoruz. Ucuz olma nedeni budur.

Anladım hocam, peki önerebileceğiniz bir monitör var mıdır? G-Sync ve IPS olursa sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…