fatihhhh Hectopat Katılım 15 Ağustos 2015 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar HDMI üzerinden 144 Hz alıyorum fakat Adaptive Sync için DisplayPort mu gerekir?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #2 Hocam, G-Sync için gerekli. FreeSync için gerekli değil.
Eld Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 536 Çözümler 2 Yer Kastamonu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2020 #3 Edit: Hdmi üzerinden de kullanılabiliyormuş kusura bakmayın.
Dandoldenyus Centipat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havayolu Pilotu 27 Aralık 2020 #4 yener999 dedi: Hocam, G-Sync için gerekli. FreeSync için gerekli değil. Genişletmek için tıkla... Doğru cevap bu. G-Sync sadece DP üzerinden etkin olabiliyor ancak Freesync iki bağlantı biriminde de mevcut.
yener999 dedi: Hocam, G-Sync için gerekli. FreeSync için gerekli değil. Genişletmek için tıkla... Doğru cevap bu. G-Sync sadece DP üzerinden etkin olabiliyor ancak Freesync iki bağlantı biriminde de mevcut.
fatihhhh Hectopat Katılım 15 Ağustos 2015 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #5 Dandoldenyus dedi: Doğru cevap bu. G-Sync sadece DP üzerinden etkin olabiliyor ancak Freesync iki bağlantı biriminde de mevcut. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartım 1660 super nvidia yani o yüzden gsycn lazım. Eld dedi: Edit: Hdmi üzerinden de kullanılabiliyormuş kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Eld dedi: Edit: Hdmi üzerinden de kullanılabiliyormuş kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... G-sycn mi?
Dandoldenyus dedi: Doğru cevap bu. G-Sync sadece DP üzerinden etkin olabiliyor ancak Freesync iki bağlantı biriminde de mevcut. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartım 1660 super nvidia yani o yüzden gsycn lazım. Eld dedi: Edit: Hdmi üzerinden de kullanılabiliyormuş kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Eld dedi: Edit: Hdmi üzerinden de kullanılabiliyormuş kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... G-sycn mi?
Eld Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 536 Çözümler 2 Yer Kastamonu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Aralık 2020 #6 fatihhhh dedi: Hocam ekran kartım 1660 super nvidia yani o yüzden gsycn lazım. G-sycn mi? Genişletmek için tıkla... Adaptive sync. G-sync için dp şart.
fatihhhh dedi: Hocam ekran kartım 1660 super nvidia yani o yüzden gsycn lazım. G-sycn mi? Genişletmek için tıkla... Adaptive sync. G-sync için dp şart.