OkOsk
Femtopat
Daha fazla
Merhaba, bu konuda çok konuşulmuş olsa da gerçekten araştırma yapıyorum fakat kafamdaki soru işaretini bir türlü gideremiyorum. ASUS proart display PA248QV (link aşağıda) almayı düşünüyorum. Bu ürün adaptive Sync. Fakat ekran kartım NVIDIA ASUS TUF Gaming GTX 1650 Super OC 4 GB (link aşağıda). Bu ürünün sitesinde bu kartın G-SYNC desteklediği yazıyor. Şimdi araştırdığım kadarıyla da artık NVIDIA bu tür monitörleri destekliyormuş. Hatta bunun için Technopat'ın şöyle bir videosu var:
.Sonuç olarak bu kartın desteleyip desteklemediği hakkında emin olamadım.
İlk sorum: NVIDIA ekran kartıyla adaptive Sync monitör birlikte çalışır mı? Uyumluluk sorunu yaşar mıyım? Satın alınır mı?
2. soru: Benim varlığından bile haberdar olmadığım başka bir uyumsuzluk sorunu, yetersizlik sorunu vs. yaşar mıyım?
www.asus.com
www.asus.com
HATTA ŞÖYLE BİR SORU DAHA EKLEYEYİM: Video edit için bilgisayar topluyorum. Bu iki teknolojinin uyumunu sadece oyun için mi yakalamak önemli? Yoksa günlük kullanım ve video edit yaparken de bu uyumu yakalamadığım için sorun yaşar mıyım?
İlk sorum: NVIDIA ekran kartıyla adaptive Sync monitör birlikte çalışır mı? Uyumluluk sorunu yaşar mıyım? Satın alınır mı?
2. soru: Benim varlığından bile haberdar olmadığım başka bir uyumsuzluk sorunu, yetersizlik sorunu vs. yaşar mıyım?

ProArt Display PA248QVï½Monitörï½ASUS Türkiye
ASUS ProArt monitör serisinin amacı, içerik üreticilerin hayal gücünü güçlendirmek için her yerde en geliÅmiÅ teknolojileri sunmaktır. Mini LED arka aydınlatma, OLED ekranlar ve ASUS Smart HDR teknolojisi gibi özelliklerle ProArt monitörler, Åaheserler yaratmak için güçlü bir...

TUF-GTX1650S-O4G-GAMING|Ekran Kartı|ASUS Türkiye
TUF Gaming ekran kartları, Auto-Extreme teknolojisi, çelik arka plakalar, yüksek teknoloji fanları ve IP5X sertifikaları gibi özelliklerle TUF Gaming ekosistemine yüksek 3D gücü ekler. Ve bunların tümü, en yeni TUF bileşenleriyle uyumluluğu sağlamak için bir dizi zorlu testler ile desteklenmektedir.

Merhaba, bu konuda çok konuşulmuş olsa da gerçekten araştırma yapıyorum fakat kafamdaki soru işaretini bir türlü gideremiyorum. ASUS proart display PA248QV (link aşağıda) almayı düşünüyorum. Bu ürün adaptive Sync. Fakat ekran kartım NVIDIA ASUS TUF Gaming GTX 1650 Super OC 4 GB (link aşağıda). Bu ürünün sitesinde bu kartın G-SYNC desteklediği yazıyor. Şimdi araştırdığım kadarıyla da artık NVIDIA bu tür monitörleri destekliyormuş. Hatta bunun için Technopat'ın şöyle bir videosu var:
![]()
ProArt Display PA248QVï½Monitörï½ASUS Türkiye
ASUS ProArt monitör serisinin amacı, içerik üreticilerin hayal gücünü güçlendirmek için her yerde en geliÅmiÅ teknolojileri sunmaktır. Mini LED arka aydınlatma, OLED ekranlar ve ASUS Smart HDR teknolojisi gibi özelliklerle ProArt monitörler, Åaheserler yaratmak için güçlü bir...www.asus.com
![]()
TUF-GTX1650S-O4G-GAMING|Ekran Kartı|ASUS Türkiye
TUF Gaming ekran kartları, Auto-Extreme teknolojisi, çelik arka plakalar, yüksek teknoloji fanları ve IP5X sertifikaları gibi özelliklerle TUF Gaming ekosistemine yüksek 3D gücü ekler. Ve bunların tümü, en yeni TUF bileşenleriyle uyumluluğu sağlamak için bir dizi zorlu testler ile desteklenmektedir.www.asus.com
HATTA ŞÖYLE BİR SORU DAHA EKLEYEYİM: Video edit için bilgisayar topluyorum. Bu iki teknolojinin uyumunu sadece oyun için mi yakalamak önemli? Yoksa günlük kullanım ve video edit yaparken de bu uyumu yakalamadığım için sorun yaşar mıyım?
Son düzenleme: