Adaptive-sync monitör ve GTX 1650 Super uyumu

OkOsk

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bu konuda çok konuşulmuş olsa da gerçekten araştırma yapıyorum fakat kafamdaki soru işaretini bir türlü gideremiyorum. ASUS proart display PA248QV (link aşağıda) almayı düşünüyorum. Bu ürün adaptive Sync. Fakat ekran kartım NVIDIA ASUS TUF Gaming GTX 1650 Super OC 4 GB (link aşağıda). Bu ürünün sitesinde bu kartın G-SYNC desteklediği yazıyor. Şimdi araştırdığım kadarıyla da artık NVIDIA bu tür monitörleri destekliyormuş. Hatta bunun için Technopat'ın şöyle bir videosu var:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

.Sonuç olarak bu kartın desteleyip desteklemediği hakkında emin olamadım.

İlk sorum: NVIDIA ekran kartıyla adaptive Sync monitör birlikte çalışır mı? Uyumluluk sorunu yaşar mıyım? Satın alınır mı?

2. soru: Benim varlığından bile haberdar olmadığım başka bir uyumsuzluk sorunu, yetersizlik sorunu vs. yaşar mıyım?

Merhaba, bu konuda çok konuşulmuş olsa da gerçekten araştırma yapıyorum fakat kafamdaki soru işaretini bir türlü gideremiyorum. ASUS proart display PA248QV (link aşağıda) almayı düşünüyorum. Bu ürün adaptive Sync. Fakat ekran kartım NVIDIA ASUS TUF Gaming GTX 1650 Super OC 4 GB (link aşağıda). Bu ürünün sitesinde bu kartın G-SYNC desteklediği yazıyor. Şimdi araştırdığım kadarıyla da artık NVIDIA bu tür monitörleri destekliyormuş. Hatta bunun için Technopat'ın şöyle bir videosu var:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

.Sonuç olarak bu kartın desteleyip desteklemediği hakkında emin olamadım.

İlk sorum: NVIDIA ekran kartıyla adaptive Sync monitör birlikte çalışır mı? Uyumluluk sorunu yaşar mıyım? Satın alınır mı?

2. soru: Benim varlığından bile haberdar olmadığım başka bir uyumsuzluk sorunu, yetersizlik sorunu vs. yaşar mıyım?

HATTA ŞÖYLE BİR SORU DAHA EKLEYEYİM: Video edit için bilgisayar topluyorum. Bu iki teknolojinin uyumunu sadece oyun için mi yakalamak önemli? Yoksa günlük kullanım ve video edit yaparken de bu uyumu yakalamadığım için sorun yaşar mıyım?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı