DeAtis Femtopat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #1 Selam, Adaptive Sync destekli 165Hz 1 ms monitör kullanıyorum, ekran kartı olarak RX 5700XT. Adaptive Sync ve AMD FreeSync ayarlarını açmalı mıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Şubat 2024
Selam, Adaptive Sync destekli 165Hz 1 ms monitör kullanıyorum, ekran kartı olarak RX 5700XT. Adaptive Sync ve AMD FreeSync ayarlarını açmalı mıyım?
SnickerSnatcher Picopat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 308 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #2 Sync açınca ekran yırtılması azalıyor fakat gecikme artıyor. Esporcu kafasında oynamıyorsan aç. Monitörünün arayüzünden freesync aç, sonra da amd ekran kartının yazılımından aç. Adaptive sync ve freesync açmalı mıyım demişsin de ikisi aynı şey.
Sync açınca ekran yırtılması azalıyor fakat gecikme artıyor. Esporcu kafasında oynamıyorsan aç. Monitörünün arayüzünden freesync aç, sonra da amd ekran kartının yazılımından aç. Adaptive sync ve freesync açmalı mıyım demişsin de ikisi aynı şey.
Arturito Morgarito Centipat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 560 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #3 Bu FreeSync için 40-50 FPS oyunlar bile kasma hissettirmiyor diyorlar da ne kadar gerçekçi bilemiyorum.
Bu FreeSync için 40-50 FPS oyunlar bile kasma hissettirmiyor diyorlar da ne kadar gerçekçi bilemiyorum.
DeAtis Femtopat Katılım 18 Şubat 2024 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #4 Arturito Morgarito dedi: Bu FreeSync için 40-50 FPS oyunlar bile kasma hissettirmiyor diyorlar da ne kadar gerçekçi bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... bende onun için dedim
Arturito Morgarito dedi: Bu FreeSync için 40-50 FPS oyunlar bile kasma hissettirmiyor diyorlar da ne kadar gerçekçi bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... bende onun için dedim
SnickerSnatcher Picopat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 308 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #5 Arturito Morgarito dedi: Bu FreeSync için 40-50 FPS oyunlar bile kasma hissettirmiyor diyorlar da ne kadar gerçekçi bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... FPS'in monitörün yenileme hızının altında olduğu tüm oyunlarda kasma hissi vermemek için ekran yırtılmasını önlüyor.
Arturito Morgarito dedi: Bu FreeSync için 40-50 FPS oyunlar bile kasma hissettirmiyor diyorlar da ne kadar gerçekçi bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... FPS'in monitörün yenileme hızının altında olduğu tüm oyunlarda kasma hissi vermemek için ekran yırtılmasını önlüyor.