Adaptive Sync ve FreeSync birleşti mi?

canhocam

Picopat
Daha fazla  
Monitör
gamepower bull t 10

İyi günler monitörümde FreeSync ve G-Sync desteği bulunuyor ama aldıgımdan beri FreeSync acamıyorum AMD Denetim Masası'ndan ama monitörün kendi ayarlarında Adaptive Sync diye bir ayar var onu açabiliyorum. İkisi aynı ozellik midir? Değil ise nasıl AMD FreeSync açabilirim?

ekran kartı rx 6600 anakart asus bm450mk monitör gamepower bull t 10

Hocam ikisi de görüntüde oluşan yırtılmayı önlemek için, farkı yok diyebilirim. FreeSync AMD'nin sadece.

Bazı monitorlerin HDMI baglantısı üzerinden FreeSync destegi bulunmuyor. DisplayPort uzerinden baglanmayı denediniz mi?

Bazı monitorlerin HDMI baglantısı üzerinden FreeSync destegi bulunmuyor. DisplayPort uzerinden baglanmayı denediniz mi?
Adaptive sync bir standart, freesync amd adına ve g-sync ise nvidia adına lisanslanmış versiyonlarıdır. Monitörün de adaptive sync açık olması şuan da freesync desteklediğini gösteriyor ama amd yazılımında devre dışı olduğu için çalışmıyor. Üstte ki arkadaşın dediği gibi hdmi ile bağlı isen bu yüzden çalışmıyor olabilir, dp kablosu dene.

Aynı durum bendede var, monitör üzerinden adapive sync açtığımda bir sorun yok ve göreveini görüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…