Adaptive Trigger ve Haptic Feedback için 3. parti uygulama gerekli mi?

valrus

Hectopat
Daha fazla  
PC'de şu an 3. parti bir uygulama kullanmadan adaptive triggers ve haptic feedback kullanılıyor mu yoksa zorunlu olarak uygulama indirmek mi gerekiyor kullanabilmek için?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabloyla bağlıyken çalışıyor 3. parti uygulama olmadan onun dışında Bluetooth ile bağlıykende kullanmak için uygulama var.

PC'de şu an 3. parti bir uygulama kullanmadan adaptive triggers ve haptic feedback kullanılıyor mu yoksa zorunlu olarak uygulama indirmek mi gerekiyor kullanabilmek için?

Bazı oyunlar destekliyor. Hatta bazı demeyeyim çoğu AAA kalite oyun destekliyor diye biliyorum ama gene de DSX adlı uygulamaya bakabilirsin.

The Last of Us Part I, Marvel's Spider-Man, Far Cry 6, God of War gibi oyunlarda programa ihtiyacın olmadan titreşim ve tetik özelliklerini kullanabilirsin. Lakin bu özellikler henüz yeni olduğundan, destekleyen oyun sayısı da bir elin beş parmağını geçmiyor maalesef. Geri kalan tüm oyunlar içinse DS4 Windows gibi programları kurman şart, yoksa kolu kullanamazsın.

Aşağıda desteklenen oyunlar mevcut.

Evet biliyorum ama sayıları hala çok çok az. Hogwarts Legacy bile bu özelliklerden mahrum bir şekilde çıktı PC'ye. Yine de en geç birkaç yıla PC'ye gelen tüm oyunlarda (En azından AAA oyunlarda) tetik ve titreşim özelliklerinin standart hale geleceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…