Adaptive triggers ses çıkartıyor

Rhine

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, hangi oyunu oynarsam oynayayım triggera full bastığımda tırr diye ses çıkıyor. Normal midir bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, hangi oyunu oynarsam oynayayım triggera full bastığımda tırr diye ses çıkıyor. Normal midir bu?
Hangi oyunları oynuyorsunuz? Normalde böyle ses mesela grand turismo 7 de çimenli yola sapınca gibi durumlarda çıkıyor. Eğer onun gibi durumlarda çıkıyorsa normal.

Hangi oyunları oynuyorsunuz? Normalde böyle ses mesela Grand turismo 7 de çimenli yola sapınca gibi durumlarda çıkıyor. Eğer onun gibi durumlarda çıkıyorsa normal.

Mesela God of War: Ragnarök'ta baltayı aim alıp baltayı dondurunca hem kol titriyor hem L2 tırrr yapıyor ratchet and clankte tabancayı seri ateşleyince R2 de tırr yapıyor fakat trigger modunu orta yaptım oyunlarda tirggerı kullanıp tekrar güçlüye çekince biraz azaldı tırlaması fakat yine yapıyor.

Bu arada cihaz ve DualSense daha yeni 31 Temmuz'da İngiltere'den getirdim yanında 2 kol daha aldım onları da takıp denedim kutunun içinden çıkan orijinal beyaz kol çok fazla ses çıkartıyordu yanında aldığım mavi ve kırmızı kol da yapıyordu ses ama onun kadar değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
kendi çektiğim video burada ratchet and clank oynarken seri atış modunda R2 ses yapıyor.

Son düzenleme:
Bu sanırım kolun özelliği. O ses çıkarken benim kolumda sanki parmağa uyguladığı gücü arttırıp azaltıyor gibi bir his veriyor aynı zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…