Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 19 Ağustos 2022 #1 Bugün baktığımda ucunda pas gibi bir yanık vardı. Şu an sorunsuz çalışıyor. Adaptör orijinal. Sorun çıkar mı sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2022
Bugün baktığımda ucunda pas gibi bir yanık vardı. Şu an sorunsuz çalışıyor. Adaptör orijinal. Sorun çıkar mı sizce?
Werlades Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 407 Çözümler 6 Yer Ankara/keçiören Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 19 Ağustos 2022 #2 Çalışıyorsa sorun çıkarmaz. Artı 1 Eksi
5 558760 Centipat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 471 Çözümler 3 19 Ağustos 2022 #3 Benimki de öyle kullanıyorum, sıkıntı çıkmadı. Artı 1 Eksi
SpaceBoi Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 454 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #4 Snorem dedi: Bugün baktığımda ucunda pas gibi bir yanık vardı. Şu an sorunsuz çalışıyor. Adaptör orijinal. Sorun çıkar mı sizce? Eki Görüntüle 1490589 Genişletmek için tıkla... Adaptörün markası asussa benim de öyle hiçbir şey olmaz. Artı 1 Eksi
Snorem dedi: Bugün baktığımda ucunda pas gibi bir yanık vardı. Şu an sorunsuz çalışıyor. Adaptör orijinal. Sorun çıkar mı sizce? Eki Görüntüle 1490589 Genişletmek için tıkla... Adaptörün markası asussa benim de öyle hiçbir şey olmaz.
M matmakif Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 40 Yer Kayseri 19 Ağustos 2022 #5 Sorun olmaz. Prize takıp çıkartırken anlık ark yaptığı için öyle oluyor, çözümü de zararı da yok ama. Artı 1 Eksi
Sorun olmaz. Prize takıp çıkartırken anlık ark yaptığı için öyle oluyor, çözümü de zararı da yok ama.
KS KS Snorem Picopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 913 Çözümler 6 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mafia 19 Ağustos 2022 #6 matmakif dedi: Sorun olmaz. Prize takıp çıkartırken anlık ark yaptığı için öyle oluyor, çözümü de zararı da yok ama. Genişletmek için tıkla... SpaceBoi dedi: Adaptörün markası asussa benim de öyle hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Benimki de öyle kullanıyorum, sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Werlades dedi: Çalışıyorsa sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler. Artı 0 Eksi
matmakif dedi: Sorun olmaz. Prize takıp çıkartırken anlık ark yaptığı için öyle oluyor, çözümü de zararı da yok ama. Genişletmek için tıkla... SpaceBoi dedi: Adaptörün markası asussa benim de öyle hiçbir şey olmaz. Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Benimki de öyle kullanıyorum, sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Werlades dedi: Çalışıyorsa sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkürler.
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 19 Ağustos 2022 #7 Bizim tv adaptörü var. O da bu şekilde hafif yanık. Kaç yıldır problem olmadı. Artı 0 Eksi