leomessy Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 377 Çözümler 1 21 Haziran 2023 #1 Şu an bende olan RAM Adata 8 GB DDR4 3200 MHz. Ben Kingston DDR4 3200 MHz aldım farklı markalar olduğu için uyum sağlamama gibi bir durum olur mu? Yoksa çalışır mı?
Şu an bende olan RAM Adata 8 GB DDR4 3200 MHz. Ben Kingston DDR4 3200 MHz aldım farklı markalar olduğu için uyum sağlamama gibi bir durum olur mu? Yoksa çalışır mı?
Mehmet A Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #2 Sorun çıkarabilir de çıkarmayabilir de. Şans işi. Büyük oranda sorun olmuyor ama sorun olma ihtimali var.
Sorun çıkarabilir de çıkarmayabilir de. Şans işi. Büyük oranda sorun olmuyor ama sorun olma ihtimali var.
leomessy Centipat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 377 Çözümler 1 21 Haziran 2023 #3 Mehmet A dedi: Sorun çıkarabilir de çıkarmayabilir de. Şans işi. Büyük oranda sorun olmuyor ama sorun olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Mesela taktım PC'ye sorun olup olmadığını nasıl anlayacağım.
Mehmet A dedi: Sorun çıkarabilir de çıkarmayabilir de. Şans işi. Büyük oranda sorun olmuyor ama sorun olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Mesela taktım PC'ye sorun olup olmadığını nasıl anlayacağım.
Mehmet A Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2023 #4 leomessy dedi: Mesela taktım PC'ye sorun olup olmadığını nasıl anlayacağım. Genişletmek için tıkla... Sorun olursa anlarsın zaten. Belki PC açılmaz, belki takılma girer ara ara. Belki başka bir şey. Ama anlarsın.
leomessy dedi: Mesela taktım PC'ye sorun olup olmadığını nasıl anlayacağım. Genişletmek için tıkla... Sorun olursa anlarsın zaten. Belki PC açılmaz, belki takılma girer ara ara. Belki başka bir şey. Ama anlarsın.