Adata DDR4 (8GBX2) 3000MHz D41 Spectrix RGB RAM Nasıldır?

AB350 Pro4 anakartta 3 tane kasa fanı takma girişi var. 4 fan takmak istiyorsanız çoklayıcı kullanmanız gerekecek.
Çok teşekkür ederim yardımlarınız fikirleriniz ve birbirini destekleyen kanıtlarınız için.

Galax ile Palit gayet kaliteli markalardır. Bunun aksini iddia edemez kimse. Dark kasa yerine aynı bütçe dahilinde daha kaliteli kasa alınabilir. Markaya bir önyargım yok. RAM konusuna gelecek olursak, kalitelidir ancak o model biraz tuzludur.

Nanokatalok'ta 1015 TL yazıyordu bu nedenle Nanokatalog'tan sipariş etmek istemiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dark Kasaları kaliteli kasalardır önermeyenlere anlam veremiyorum. Piyasada en çok satılan 1 tane kasayı görüyorlar sonra diğer bütün kasalara "aa bunu sakın alma!" diyerek o kasayı öneriyorlar. Ayrıca ekran kartı değiştir diyenlere de sesleniyorum kart hala güncel bir kart alınabilir.

Palit, Galax, Manli gibi markaları pek tavsiye etmiyoruz.
Usta palit amerikada ün salmış bi markadır. Türkiyede msi asus neyse amerikada palit o. En azından zotac gibi gtx 1060 modelini yumurta kutusuna koymaz. Ya kısacası palit türkiyeye gelmemiş vede getirilmemiş kaliteli markadır. Bu arada 7 sene palit 6600 gt kullandım.

Hocam Rami aldınız mı? Ben de almak istiyorum memnun musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…