Erenovsky Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 468 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #1 DRAM var mı acaba dostlar?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.957 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #2 Erenovsky dedi: DRAM var mı acaba dostlar? Genişletmek için tıkla... DRAM yok.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.268 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #3 SSD Database - Caner UNCU docs.google.com Buradan bakabilirsin, @Caner Uncu 'ya ait.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.256 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #4 bdxmrz dedi: SSD Database - Caner UNCU docs.google.com Buradan bakabilirsin, @Caner Uncu'ya ait. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
bdxmrz dedi: SSD Database - Caner UNCU docs.google.com Buradan bakabilirsin, @Caner Uncu'ya ait. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Erenovsky Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 468 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #5 Einstein dedi: DRAM yok. Genişletmek için tıkla... SSDs docs.google.com Einstein dedi: DRAM yok. Genişletmek için tıkla... Hocam şunu attılar burdanvar listede
Einstein dedi: DRAM yok. Genişletmek için tıkla... SSDs docs.google.com Einstein dedi: DRAM yok. Genişletmek için tıkla... Hocam şunu attılar burdanvar listede
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.957 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #6 Erenovsky dedi: SSDs docs.google.com Hocam şunu attılar buradanvar listede. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı listede de DRAM yok gözüküyor hocam.
Erenovsky dedi: SSDs docs.google.com Hocam şunu attılar buradanvar listede. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın attığı listede de DRAM yok gözüküyor hocam.
Erenovsky Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 468 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #7 Einstein dedi: Arkadaşın attığı listede de DRAM yok gözüküyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hangisi doğru?
Einstein dedi: Arkadaşın attığı listede de DRAM yok gözüküyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hangisi doğru?
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.957 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #8 Erenovsky dedi: Hangisi doğru? Genişletmek için tıkla... Hangisi doğru derken? Arkadaşın attığı listede de DRAM yok gözüküyor. Ne dediğinizi anlamadım? DRAM'less = DRAM'sız.
Erenovsky dedi: Hangisi doğru? Genişletmek için tıkla... Hangisi doğru derken? Arkadaşın attığı listede de DRAM yok gözüküyor. Ne dediğinizi anlamadım? DRAM'less = DRAM'sız.
Erenovsky Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 468 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #9 Einstein dedi: Hangisi doğru derken? Arkadaşın attığı listede de DRAM yok gözüküyor. Ne dediğinizi anlamadım? DRAM'less = DRAM'sız. Genişletmek için tıkla... Ha anladım hocam bana bu liste dramli liste diye attılar teşekkür ederim Einstein dedi: Hangisi doğru derken? Arkadaşın attığı listede de DRAM yok gözüküyor. Ne dediğinizi anlamadım? DRAM'less = DRAM'sız. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey daha sorabilir miyim sadece Hepsiburada saticisinda kuponum var da o yüzden bu üç urunden hangisini tavsiye edersiniz? Erenovsky dedi: Ha anladım hocam bana bu liste dramli liste diye attılar teşekkür ederim Hocam bir şey daha sorabilir miyim sadece Hepsiburada saticisinda kuponum var da o yüzden bu üç urunden hangisini tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Mld 200 daha uygun Dosya Ekleri Screenshot_2025-03-20-19-54-42-116_com.pozitron.hepsiburada.jpg 66 KB · Görüntüleme: 24 Screenshot_2025-03-20-19-54-35-843_com.pozitron.hepsiburada.jpg 65,5 KB · Görüntüleme: 26 Screenshot_2025-03-20-19-54-30-308_com.pozitron.hepsiburada.jpg 67,1 KB · Görüntüleme: 21
Einstein dedi: Hangisi doğru derken? Arkadaşın attığı listede de DRAM yok gözüküyor. Ne dediğinizi anlamadım? DRAM'less = DRAM'sız. Genişletmek için tıkla... Ha anladım hocam bana bu liste dramli liste diye attılar teşekkür ederim Einstein dedi: Hangisi doğru derken? Arkadaşın attığı listede de DRAM yok gözüküyor. Ne dediğinizi anlamadım? DRAM'less = DRAM'sız. Genişletmek için tıkla... Hocam bir şey daha sorabilir miyim sadece Hepsiburada saticisinda kuponum var da o yüzden bu üç urunden hangisini tavsiye edersiniz? Erenovsky dedi: Ha anladım hocam bana bu liste dramli liste diye attılar teşekkür ederim Hocam bir şey daha sorabilir miyim sadece Hepsiburada saticisinda kuponum var da o yüzden bu üç urunden hangisini tavsiye edersiniz? Genişletmek için tıkla... Mld 200 daha uygun
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.268 Çözümler 29 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #10 Erenovsky dedi: Ha anladım hocam bana bu liste DRAM'li liste diye attılar teşekkür ederim Hocam bir şey daha sorabilir miyim sadece Hepsiburada saticisinda kuponum var da o yüzden bu üç urunden hangisini tavsiye edersiniz? MLD 200 daha uygun Genişletmek için tıkla... Adata Legend al, MLD çok kötü, Green serisi pek iyi değil.
Erenovsky dedi: Ha anladım hocam bana bu liste DRAM'li liste diye attılar teşekkür ederim Hocam bir şey daha sorabilir miyim sadece Hepsiburada saticisinda kuponum var da o yüzden bu üç urunden hangisini tavsiye edersiniz? MLD 200 daha uygun Genişletmek için tıkla... Adata Legend al, MLD çok kötü, Green serisi pek iyi değil.