Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.946 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #11 Erenovsky dedi: Ha anladım hocam bana bu liste DRAM'li liste diye attılar teşekkür ederim Hocam bir şey daha sorabilir miyim sadece Hepsiburada saticisinda kuponum var da o yüzden bu üç urunden hangisini tavsiye edersiniz? MLD 200 daha uygun. Genişletmek için tıkla... Adata Legend 710.
Erenovsky dedi: Ha anladım hocam bana bu liste DRAM'li liste diye attılar teşekkür ederim Hocam bir şey daha sorabilir miyim sadece Hepsiburada saticisinda kuponum var da o yüzden bu üç urunden hangisini tavsiye edersiniz? MLD 200 daha uygun. Genişletmek için tıkla... Adata Legend 710.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 22 Mart 2025 #12 Erenovsky dedi: DRAM var mı acaba dostlar? Genişletmek için tıkla... DRAM'i yok, almayın da. İyi bir disk değil ve parasını hak etmiyor. Kioxia Exceria G2 alabilirsiniz.
Erenovsky dedi: DRAM var mı acaba dostlar? Genişletmek için tıkla... DRAM'i yok, almayın da. İyi bir disk değil ve parasını hak etmiyor. Kioxia Exceria G2 alabilirsiniz.