eren28tr Zettapat Katkıda Bulunan Üzgün Surat Psikoloğu 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 28.865 Çözümler 617 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #11 Erenovsky dedi: Ha anladım hocam bana bu liste DRAM'li liste diye attılar teşekkür ederim Hocam bir şey daha sorabilir miyim sadece Hepsiburada saticisinda kuponum var da o yüzden bu üç urunden hangisini tavsiye edersiniz? MLD 200 daha uygun. Genişletmek için tıkla... Adata Legend 710.
Erenovsky dedi: Ha anladım hocam bana bu liste DRAM'li liste diye attılar teşekkür ederim Hocam bir şey daha sorabilir miyim sadece Hepsiburada saticisinda kuponum var da o yüzden bu üç urunden hangisini tavsiye edersiniz? MLD 200 daha uygun. Genişletmek için tıkla... Adata Legend 710.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.063 Çözümler 201 Yer Mersin 22 Mart 2025 #12 Erenovsky dedi: DRAM var mı acaba dostlar? Genişletmek için tıkla... DRAM'i yok, almayın da. İyi bir disk değil ve parasını hak etmiyor. Kioxia Exceria G2 alabilirsiniz.
Erenovsky dedi: DRAM var mı acaba dostlar? Genişletmek için tıkla... DRAM'i yok, almayın da. İyi bir disk değil ve parasını hak etmiyor. Kioxia Exceria G2 alabilirsiniz.