Adata Legend 800 alınır mı?

Demeanour

Hectopat
Bilgisayarıma 2. bir SSD olarak Adata Legend 800 500GB almayı düşünüyorum. PCI 4.0 slotuna takacağım. Alternatif olarak aklımda Kioxia Exceria Plus 500GB var. Başka bildiğiniz SSD varsa onlara da bakabilirim. Bütçem 1500TL civarı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Legend 800'ün 1TB modelini geçtiğimiz yıl 1000 TL civarı fiyata almıştım, depolama için kullanıyorum fakat pasif soğutucusu olduğu halde biraz sıcak çalışıyor ki Windows kurulu diğer SSD 10 derece daha serin boşta. Daha önce 2 farklı DRAM'siz SSD'de Windows kurulu şekilde 1 yıl içinde sorun yaşamıştım, depolama olarak kullanınca ise 1 yıldır bir performans sorunu görmedim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    652,9 KB · Görüntüleme: 78
52 derece SSD için yüksek bir sıcaklık mı?

Daha önce masaüstünde kullanıyordum şimdi laptopa taktım, yani laptop içinde olması sıcaklığa olumsuz bir etken ancak Windows kurulu diske kıyasla ki sabahtan beri oyun oynamadığım halde daha sıcak çalışması biraz garip bir durum. Fakat sıcaklık herhangi bir performans sorunu yaratmıyor. Konuya daha hakim arkadaşlar öneride bulunur elbette ancak sadece oyun kuracaksanız çok da sorun yaratacak bir SSD en azından benim tecrübemde değil. Masaüstü sistemde biraz daha serin çalışacaktır.

Daha önce masaüstünde kullanıyordum şimdi laptopa taktım, yani laptop içinde olması sıcaklığa olumsuz bir etken ancak Windows kurulu diske kıyasla ki sabahtan beri oyun oynamadığım halde daha sıcak çalışması biraz garip bir durum. Fakat sıcaklık herhangi bir performans sorunu yaratmıyor. Konuya daha hakim arkadaşlar öneride bulunur elbette ancak sadece oyun kuracaksanız çok da sorun yaratacak bir SSD en azından benim tecrübemde değil. Masaüstü sistemde biraz daha serin çalışacaktır.
Anladım, teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı