ADATA Premier RAM alınır mı?

301230

Decipat
Yer
???
Arkadaşım oyun oynamıyor, ağır Render ve Montaj işleri yapıyor, o yüzden 32 GB RAM tercih edecek, ADATA Premier RAM'ler gözüne ucuz geldi, 2666 MHz olması tek olumsuzluk, X.M.P. desteği bulunuyor mu bu RAM'lerin? Bir de sizce alınır mı?

1x16 şeklinde bakarsa aslında ürünün çok bulunması imkansız bir fiyat olmadığını görecektir. Bence bütçesini amacını ve tam olarak nelere ihtiyacı olduğunu belirttiği bir başlık oluştursun sitemin bütünü için tavsiyeler gelsin.

1x16 şeklinde bakarsa aslında ürünün çok bulunması imkansız bir fiyat olmadığını görecektir. Bence bütçesini amacını ve tam olarak amacıyla nelere ihtiyacı olduğunu belirttiği bir başlık oluştursun sistemin bütünü için, tavsiyeler gelsin.
4x8 şeklinde alacak arkadaş, tüm bileşenler hazır, RAM'ler de tüm bileşenlere uyumlu, sadece 1.160 liraya değer mi değmez mi ona bakıyoruz.

Ben olsam almazdım. Frekansı düşük ve XMP yapmak yerine 3000MHz + XMP daha mantıklı geliyor
Bu arada indirimleri takip etmeli. Bugünkü İncehesap Gaming Gecesi RAM fiyatları:
incehesap.PNG
incehesap2.PNG

Ben olsam almazdım. Frekansı düşük ve XMP yapmak yerine 3000MHz + XMP daha mantıklı geliyor
Bu arada indirimleri takip etmeli. Bugünkü İncehesap Gaming Gecesi RAM fiyatları:
Eki Görüntüle 557376Eki Görüntüle 557377
Arkadaş ağır montaj işleri ile uğraştığı için 32 GB alacak zaten, ben almayacağım oyun hiç oynamaz, oynarsa da 2D Indie oyunlar oynar. Düşünecek bakalım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı