Arkadaşım oyun oynamıyor, ağır Render ve Montaj işleri yapıyor, o yüzden 32 GB RAM tercih edecek, ADATA Premier RAM'ler gözüne ucuz geldi, 2666 MHz olması tek olumsuzluk, X.M.P. desteği bulunuyor mu bu RAM'lerin? Bir de sizce alınır mı?
Arkadaş 12K ayırdı sisteme, ve bellekte güçlü olsun diye 2K bütçe ayırdı, 1.160 liraya Teknobiyotik'te buldu, o yüzden benden sormamı istedi, bir bilginiz var mı?Ne kadarlık bir fiyata bulmuş öyle çok aman aman bir fiyatla göremedim ben 8 gb olarak.
4x8 şeklinde alacak arkadaş, tüm bileşenler hazır, RAM'ler de tüm bileşenlere uyumlu, sadece 1.160 liraya değer mi değmez mi ona bakıyoruz.1x16 şeklinde bakarsa aslında ürünün çok bulunması imkansız bir fiyat olmadığını görecektir. Bence bütçesini amacını ve tam olarak amacıyla nelere ihtiyacı olduğunu belirttiği bir başlık oluştursun sistemin bütünü için, tavsiyeler gelsin.
AMD+AMD bir sistem. XMP desteği olup olmadığını bilmiyoruz, var ise arkadaş alacak, yok ise almayacak.@Silinen üye Intel bir sistem değilse en az 3000MHz bir RAM tercih etmelisiniz bence.
Arkadaş ağır montaj işleri ile uğraştığı için 32 GB alacak zaten, ben almayacağım oyun hiç oynamaz, oynarsa da 2D Indie oyunlar oynar. Düşünecek bakalım.Ben olsam almazdım. Frekansı düşük ve XMP yapmak yerine 3000MHz + XMP daha mantıklı geliyor
Bu arada indirimleri takip etmeli. Bugünkü İncehesap Gaming Gecesi RAM fiyatları:
Eki Görüntüle 557376Eki Görüntüle 557377
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.