turkkomandosu Decipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.367 Çözümler 7 24 Mart 2021 #11 AHCI sürücüsü yüklü mü? Firmware güncel mi? TRIM açık mı? O sıcaklıklar o SSD için normal. Direk kronik sorunlu yazmışlar konuya.
AHCI sürücüsü yüklü mü? Firmware güncel mi? TRIM açık mı? O sıcaklıklar o SSD için normal. Direk kronik sorunlu yazmışlar konuya.
D dervistprk Kilopat Katılım 3 Temmuz 2018 Mesajlar 29 Çözümler 1 25 Mart 2021 #12 turkkomandosu dedi: AHCI sürücüsü yüklü mü? Firmware güncel mi? TRIM açık mı? O sıcaklıklar o SSD için normal. Direk kronik sorunlu yazmışlar konuya. Genişletmek için tıkla... AHCI sürücüsü Windows'un kendi standart SATA sürücüsü olarak yüklü. Ayrıca bir sürücü yüklemedim. TRIM açık. dervistprk dedi: AHCI sürücüsü Windows'un kendi standart SATA sürücüsü olarak yüklü. Ayrıca bir sürücü yüklemedim. TRIM açık. Genişletmek için tıkla... ADATA SSD Toolbox yazılımının söylediğine göre firmware güncel. Son düzenleme: 25 Mart 2021
turkkomandosu dedi: AHCI sürücüsü yüklü mü? Firmware güncel mi? TRIM açık mı? O sıcaklıklar o SSD için normal. Direk kronik sorunlu yazmışlar konuya. Genişletmek için tıkla... AHCI sürücüsü Windows'un kendi standart SATA sürücüsü olarak yüklü. Ayrıca bir sürücü yüklemedim. TRIM açık. dervistprk dedi: AHCI sürücüsü Windows'un kendi standart SATA sürücüsü olarak yüklü. Ayrıca bir sürücü yüklemedim. TRIM açık. Genişletmek için tıkla... ADATA SSD Toolbox yazılımının söylediğine göre firmware güncel.