darkfly Yoctopat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 13 Yer Türkiye 23 Şubat 2023 #1 Elimde Adata var. Değerlendirmek istiyorum. D diski olarak kullanabilir miyim? Herhangi bir sorun olur mu? Oyun fotoğraflar için programlari C'de tutacağım.
Elimde Adata var. Değerlendirmek istiyorum. D diski olarak kullanabilir miyim? Herhangi bir sorun olur mu? Oyun fotoğraflar için programlari C'de tutacağım.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #2 Yapmamamız için ne sebep var ki?
darkfly Yoctopat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 13 Yer Türkiye 23 Şubat 2023 #3 arandur dedi: Yapmamamız için ne sebep var ki? Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu olduğunu duydum birçok konuda anakart veya başka bir şeye zarar verirsin yazdıklarını gördüm de.
arandur dedi: Yapmamamız için ne sebep var ki? Genişletmek için tıkla... Kronik sorunlu olduğunu duydum birçok konuda anakart veya başka bir şeye zarar verirsin yazdıklarını gördüm de.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #4 darkfly dedi: Kronik sorunlu olduğunu duydum birçok konuda anakart veya başka bir şeye zarar verirsin yazdıklarını gördüm de. Genişletmek için tıkla... Bozulsa da kendine bozulur yani anakarta ya da başka bir şeye zarar veremez. Takın gittiği yere kadar kullanın. İlla bozulacak diye bir şey de yok.
darkfly dedi: Kronik sorunlu olduğunu duydum birçok konuda anakart veya başka bir şeye zarar verirsin yazdıklarını gördüm de. Genişletmek için tıkla... Bozulsa da kendine bozulur yani anakarta ya da başka bir şeye zarar veremez. Takın gittiği yere kadar kullanın. İlla bozulacak diye bir şey de yok.
darkfly Yoctopat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 13 Yer Türkiye 23 Şubat 2023 #5 arandur dedi: Bozulsa da kendine bozulur yani anakarta ya da başka bir şeye zarar veremez. Takın gittiği yere kadar kullanın. İlla bozulacak diye bir şey de yok. Genişletmek için tıkla... Sistem dosyalarina zarar verebilir mi çünkü oyunlar bayağı gbli 30 40 GB'lik oyun indiriyorum 1 oyun için.
arandur dedi: Bozulsa da kendine bozulur yani anakarta ya da başka bir şeye zarar veremez. Takın gittiği yere kadar kullanın. İlla bozulacak diye bir şey de yok. Genişletmek için tıkla... Sistem dosyalarina zarar verebilir mi çünkü oyunlar bayağı gbli 30 40 GB'lik oyun indiriyorum 1 oyun için.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #6 darkfly dedi: Sistem dosyalarina zarar verebilir mi çünkü oyunlar bayağı gbli 30 40 GB'lik oyun indiriyorum 1 oyun için. Genişletmek için tıkla... D: De iken sisteme zarar veremez ama bad sektor olursa oyunu oynatmaz, yani sadece o SSD içindeki şeyler gider giderse.
darkfly dedi: Sistem dosyalarina zarar verebilir mi çünkü oyunlar bayağı gbli 30 40 GB'lik oyun indiriyorum 1 oyun için. Genişletmek için tıkla... D: De iken sisteme zarar veremez ama bad sektor olursa oyunu oynatmaz, yani sadece o SSD içindeki şeyler gider giderse.