canerky.art Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 615 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2019 #1 Okuma hızımda ve yazma hızımda problem var mı sizce? Yazma da bir anormallik var gibi görüyorum 450’lerde olması gerekmez mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2019
Okuma hızımda ve yazma hızımda problem var mı sizce? Yazma da bir anormallik var gibi görüyorum 450’lerde olması gerekmez mi?
Cessase Hectopat Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 425 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2019 #2 Kronik sorunları olan ürün diye bahsediliyor bu üründen forumda yani elinizden gelen pek bir şey yok yeni ise iade dışında. Son düzenleme: 13 Eylül 2019
Kronik sorunları olan ürün diye bahsediliyor bu üründen forumda yani elinizden gelen pek bir şey yok yeni ise iade dışında.
4 49967 Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 1.494 Makaleler 4 Çözümler 3 13 Eylül 2019 #3 Bende de aynı sorun var. Ama garantiye de göndermeye üşeniyorum. Ne yapsam bilemedim.
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 13 Eylül 2019 #4 Ürün kronik sorunlu. İade etme şansınız varsa edin. Adata'nın çuvalladığı SSD.
canerky.art Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 615 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2019 #5 Göndersem ne yaparlar değişim mi iade mi?
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 13 Eylül 2019 #6 Kullandığınız anakart modeli nedir? Bu testi yaparken arka planda yapılan başka bir işlem var mıydı? Kurulum, dosya kopyalama gibi. Ultimate SU630 Solid State Drive | Download | ADATA Consumer Driver indirip firmware güncellemesi yapmayı deneyin. Anakartınızın Chipset sürücüsünü güncelleyin. BIOS ayarlarınız ne durumda? AHCI modunda değil ise AHCI moduna alın.
Kullandığınız anakart modeli nedir? Bu testi yaparken arka planda yapılan başka bir işlem var mıydı? Kurulum, dosya kopyalama gibi. Ultimate SU630 Solid State Drive | Download | ADATA Consumer Driver indirip firmware güncellemesi yapmayı deneyin. Anakartınızın Chipset sürücüsünü güncelleyin. BIOS ayarlarınız ne durumda? AHCI modunda değil ise AHCI moduna alın.
canerky.art Hectopat Katılım 21 Mayıs 2019 Mesajlar 615 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2019 #7 261538 dedi: Kullandığınız anakart modeli nedir? Bu testi yaparken arka planda yapılan başka bir işlem var mıydı? Kurulum, dosya kopyalama gibi. Ultimate SU630 Solid State Drive | Download | ADATA Consumer driver indirip firmware güncellemesi yapmayı deneyin. anakartınızın chipset sürücüsünü güncelleyin. BIOS ayarlarınız ne durumda? AHCI modunda değil ise AHCI moduna alın. Genişletmek için tıkla... ASUS B450-MK kullanıyorum BIOS güncel. Fakat yakın zamanda format atmayı düşünüyorum. Testi tekrar yaptığımda 550-430 hızlarını gördüm. Değişkenlik gösterebiliyor galiba. Arka planda YouTube açıktı. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Eylül 2019
261538 dedi: Kullandığınız anakart modeli nedir? Bu testi yaparken arka planda yapılan başka bir işlem var mıydı? Kurulum, dosya kopyalama gibi. Ultimate SU630 Solid State Drive | Download | ADATA Consumer driver indirip firmware güncellemesi yapmayı deneyin. anakartınızın chipset sürücüsünü güncelleyin. BIOS ayarlarınız ne durumda? AHCI modunda değil ise AHCI moduna alın. Genişletmek için tıkla... ASUS B450-MK kullanıyorum BIOS güncel. Fakat yakın zamanda format atmayı düşünüyorum. Testi tekrar yaptığımda 550-430 hızlarını gördüm. Değişkenlik gösterebiliyor galiba. Arka planda YouTube açıktı.