Adata SU630 SSD %9 sağlık durumuna sahip

Recai Cobain

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU - AMD Ryzen 5 5600 / ANAKART - Asus B450M Dragon / RAM - XPG Gammix D10 3200 MHz 2X8 / PSU - Power Boost BST 500 / EKRAN KARTI - Asus ROG Strix RX580 8GB / SSD - Adata SU630 480 GB / LG 22MK400H Monitör /Logitech G102lightsync
3 aydır şehir dışında okuduğum için bilgisayarım yatıyordu, gitmeden önce tek tük mavi ekran sorunlarım vardı. Bugün geldim ve sistemi açtığımda bilgisayar yükleniyor ekranında kalıyor ve masaüstünde ekran gidip gidip geliyor garip hareketler oluyordu ilk iş format attım ve daha sonra Valorant'ı yüklemeye koydum yüklenirken cihaz yine kapanıp açıldı ve can sıkıcı bir hal almaya başlayınca diskten şüphelenerek Hard Disk Sentinel programını yükleyerek sonuçlara baktım ve tek kelimeyle vahim sağlık %9 gözüküyor. Aşağıya fotoğrafı koydum. 10 gün sonra tekrar şehir dışına gideceğim geldiğim zaman yeni daha iyi bir SSD alacağım fakat şu 10 gün bana oyun oynatsa yeter idare etmelik kullanılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar,
Konu en az 6 aylık ama anca denk geldi bana
Öyle bilgim olmadan, can sıkıntısından Adata su630 SSD aldım.. Ve seninle aynı ssd'ye sahibiz şu an.. Sağlığı %68 civarı ve bad sectör yok..
Senin ssd çok tehlikeli, idare etmelik değilde, içerde önemli verilerin varsa hemen başka yere aktarman lazım..
Ve bu senin ssd kronik sorunlarıyle ün yapmış bir ssd ayreten.. Ve bende yeni öğrendim, maalesef

Bu ssd hala elinde mi acaba?

Evet hale elimde, 1TB SSD aldım onu kullanıyorum Windows kurulu ve Online oyunlarda bu diski kullanıyorum. Eski SSD gelecek olursak işe yaramaz klasör dosya ve hikayeli oyunları bulunduruyorum içinde cihaz fişi çeksede canım yanmaz

Bir inceleme yazısı planlıyorum. Eğer yardım etmek istersen çok sevinirim.
SSD hakkında kontrolcü bilgisi için ayreten bir link vereceğim, bunu çalıştırdığında sana seçme ekranı sunacak. Oradan SU630'u seçip Enter'e basarsan, bir .txt döküm verecek. Onunda görselini konuya eklemen çok iyi olur. Daha detaylı bilgi toplamış olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…