A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #11 teresamendoza dedi: Ölü Sector testi yapıp kontrol edin. Genişletmek için tıkla... SSD'lerde ölü blok olur sektör olmaz.
teresamendoza dedi: Ölü Sector testi yapıp kontrol edin. Genişletmek için tıkla... SSD'lerde ölü blok olur sektör olmaz.
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 23 Ocak 2021 #12 Assecreed dedi: SSD'lerde ölü blok olur sektör olmaz. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmıştım düzelttim.
Assecreed dedi: SSD'lerde ölü blok olur sektör olmaz. Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmıştım düzelttim.
S Soft Donanım Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2021 #13 teresamendoza dedi: Yanlış yazmışım düzelltim. Genişletmek için tıkla... Bad sector ya da sizin yazdığınız şekilde ölü sector sadece HDD'lerde olan bir olaydır.
teresamendoza dedi: Yanlış yazmışım düzelltim. Genişletmek için tıkla... Bad sector ya da sizin yazdığınız şekilde ölü sector sadece HDD'lerde olan bir olaydır.
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 23 Ocak 2021 #14 Soft Donanım dedi: Bad sector ya da sizin yazdığınız şekilde ölü sector sadece HDD'lerde olan bir olaydır. Genişletmek için tıkla... CrystalDiskInfo üzerinden kontrol edebilir.
Soft Donanım dedi: Bad sector ya da sizin yazdığınız şekilde ölü sector sadece HDD'lerde olan bir olaydır. Genişletmek için tıkla... CrystalDiskInfo üzerinden kontrol edebilir.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 23 Ocak 2021 #15 Mehmet Eren Güneş dedi: Not: SSD kronik sorunlu diyecek arkadaşlar önce yazıyı okusun şu an disk sıkıntısız ancak chipset driver güncelleyemiyorum bu sorundan dolayı. Genişletmek için tıkla... Bu arada chipset driver derken kastettiğiniz driver SSD'nin yazılımı mı yoksa başka bir şey mi?
Mehmet Eren Güneş dedi: Not: SSD kronik sorunlu diyecek arkadaşlar önce yazıyı okusun şu an disk sıkıntısız ancak chipset driver güncelleyemiyorum bu sorundan dolayı. Genişletmek için tıkla... Bu arada chipset driver derken kastettiğiniz driver SSD'nin yazılımı mı yoksa başka bir şey mi?