3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 8 Ekim 2020 #11 Özgür Adam dedi: Fena değil mi dostum değerler şu an aşırı saçma 58bin okuma yazma gördün mü sen hiç hayatında? Genişletmek için tıkla... 58 bin IOPS o yalnız. Okuma yazma değil.
Özgür Adam dedi: Fena değil mi dostum değerler şu an aşırı saçma 58bin okuma yazma gördün mü sen hiç hayatında? Genişletmek için tıkla... 58 bin IOPS o yalnız. Okuma yazma değil.
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 8 Ekim 2020 #12 360388 dedi: 58 bin IOPS o yalnız. Okuma yazma değil. Genişletmek için tıkla... Bu değerler çıkmıyordu bende.
360388 dedi: 58 bin IOPS o yalnız. Okuma yazma değil. Genişletmek için tıkla... Bu değerler çıkmıyordu bende.
waswaswas Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 694 Çözümler 1 Yer deutschland 8 Ekim 2020 #13 Özgür Adam dedi: Fena değil mi dostum değerler şu an aşırı saçma 58bin okuma yazma gördün mü sen hiç hayatında? Genişletmek için tıkla... IOPS için normal değerler.
Özgür Adam dedi: Fena değil mi dostum değerler şu an aşırı saçma 58bin okuma yazma gördün mü sen hiç hayatında? Genişletmek için tıkla... IOPS için normal değerler.
KeremBulut Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 449 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2020 #14 Özgür Adam dedi: Bu değerler çıkmıyordu bende. Genişletmek için tıkla... Göstergeyi IOPS olarak ayarlamışsınız. yika38 dedi: CrystalDiskMark'ı "peak" modda başlatmışsınız. "Profile" sekmesine basın ve "default" seçeneğini seçin, bir de öyle test yapın. Genişletmek için tıkla... @yika38 hocamın dediği gibi yaparsanız düzelecektir.
Özgür Adam dedi: Bu değerler çıkmıyordu bende. Genişletmek için tıkla... Göstergeyi IOPS olarak ayarlamışsınız. yika38 dedi: CrystalDiskMark'ı "peak" modda başlatmışsınız. "Profile" sekmesine basın ve "default" seçeneğini seçin, bir de öyle test yapın. Genişletmek için tıkla... @yika38 hocamın dediği gibi yaparsanız düzelecektir.