isimsizkahraman Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 4.548 Makaleler 4 Çözümler 55 Yer Akihabara 28 Aralık 2020 #21 Heretix dedi: 630 yazacaktım. Genişletmek için tıkla... O zaman sizin hatanız, moderatör arkadaş düzeltir birazdan.
Heretix dedi: 630 yazacaktım. Genişletmek için tıkla... O zaman sizin hatanız, moderatör arkadaş düzeltir birazdan.
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.661 Makaleler 51 Çözümler 45 28 Aralık 2020 #22 Mümkünse iade edin.
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.164 Çözümler 17 Yer Bursa 28 Aralık 2020 #23 IMPRESSIVE dedi: 100TL daha koyup Samsung 860 Evo alıp bir daha SSD ile uğraşmamak varken. ama sanıyorum ki hazır sistem kurbanısınız. Genişletmek için tıkla... Maalesef. aynştaynX dedi: Hız testi sonuçları nasıl? Genişletmek için tıkla... 550 okuma 450 yazma sıkıntı yok. hadwiger dedi: Eki Görüntüle 804729 Mümkünse iade edin. Genişletmek için tıkla... Ocak ayında hazır sistem ile beraber almıştım.
IMPRESSIVE dedi: 100TL daha koyup Samsung 860 Evo alıp bir daha SSD ile uğraşmamak varken. ama sanıyorum ki hazır sistem kurbanısınız. Genişletmek için tıkla... Maalesef. aynştaynX dedi: Hız testi sonuçları nasıl? Genişletmek için tıkla... 550 okuma 450 yazma sıkıntı yok. hadwiger dedi: Eki Görüntüle 804729 Mümkünse iade edin. Genişletmek için tıkla... Ocak ayında hazır sistem ile beraber almıştım.
8 87546 Megapat Katılım 7 Aralık 2015 Mesajlar 666 Makaleler 1 Çözümler 7 28 Aralık 2020 #24 Heretix dedi: Merhaba arkadaşlar, bugün SSD sağlığına bakayım dedim hard disk sentinel programı ile ve Adata SU630 480GB olan sağlığını bu şekilde gösteriyor. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim. :/ Genişletmek için tıkla... ADATA SSD Toolbox ve Crystal Disk Info indirin. Onların da ekran görüntülerini paylaşın.
Heretix dedi: Merhaba arkadaşlar, bugün SSD sağlığına bakayım dedim hard disk sentinel programı ile ve Adata SU630 480GB olan sağlığını bu şekilde gösteriyor. Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim. :/ Genişletmek için tıkla... ADATA SSD Toolbox ve Crystal Disk Info indirin. Onların da ekran görüntülerini paylaşın.
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.164 Çözümler 17 Yer Bursa 28 Aralık 2020 #25 keremcnsz24 dedi: ADATA SSD Toolbox ve Crystal Disk Info indirin. Onların da ekran görüntülerini paylaşın. Genişletmek için tıkla... Atıyorum.
keremcnsz24 dedi: ADATA SSD Toolbox ve Crystal Disk Info indirin. Onların da ekran görüntülerini paylaşın. Genişletmek için tıkla... Atıyorum.
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.289 Makaleler 110 Çözümler 121 28 Aralık 2020 #26 isimsizkahraman dedi: Bu arada başlık yanlış girilmiş, SU360 diye bir model yok sayın moderatör arkadaş. Genişletmek için tıkla... Heretix dedi: 630 yazacaktım. Genişletmek için tıkla... isimsizkahraman dedi: O zaman sizin hatanız, moderatör arkadaş düzeltir birazdan. Genişletmek için tıkla... Umarım ön yargılarınızı bir kenara bırakabilirsiniz. Konuşma tarzınız hiç hoş değil.
isimsizkahraman dedi: Bu arada başlık yanlış girilmiş, SU360 diye bir model yok sayın moderatör arkadaş. Genişletmek için tıkla... Heretix dedi: 630 yazacaktım. Genişletmek için tıkla... isimsizkahraman dedi: O zaman sizin hatanız, moderatör arkadaş düzeltir birazdan. Genişletmek için tıkla... Umarım ön yargılarınızı bir kenara bırakabilirsiniz. Konuşma tarzınız hiç hoş değil.