fix faces Hectopat Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #11 kqqk13 dedi: Sorunlu olabilir. Görev yöneticisinden arkada disk harcayan program çalışıyor mu diye bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yok çalışan valla sıfır kurulum.
kqqk13 dedi: Sorunlu olabilir. Görev yöneticisinden arkada disk harcayan program çalışıyor mu diye bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yok çalışan valla sıfır kurulum.
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 5 Aralık 2020 #12 fix faces dedi: Kaç yıllık bilgisayarcıyım böyle rezillik görmedim. Genişletmek için tıkla... Kaç yıllık bilgisayarcısnız madem neden araştırmadan SSD alıyorsunuz? Bu sektörde 1 aylık olan bilir bu SSD'nin beş para etmediğini.
fix faces dedi: Kaç yıllık bilgisayarcıyım böyle rezillik görmedim. Genişletmek için tıkla... Kaç yıllık bilgisayarcısnız madem neden araştırmadan SSD alıyorsunuz? Bu sektörde 1 aylık olan bilir bu SSD'nin beş para etmediğini.
fix faces Hectopat Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #13 Hamza Ensar Sağlam dedi: Bilmemeniz saçma bu SSD'nin beş para etmeyediğini. Genişletmek için tıkla... Hayır biliyordum fakat 40 mb nedir. Bu kadar kötü olacagını düşünmemiştim.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Bilmemeniz saçma bu SSD'nin beş para etmeyediğini. Genişletmek için tıkla... Hayır biliyordum fakat 40 mb nedir. Bu kadar kötü olacagını düşünmemiştim.
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 5 Aralık 2020 #14 O da sizin ekstra şanssızlığınız işte.
fix faces Hectopat Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #15 PanzerTR dedi: Kaç yıllık bilgisayarcısnız madem neden araştırmadan SSD alıyorsunuz? Bu sektörde 1 aylık olan bilir bu SSD'nin beş para etmediğini. Genişletmek için tıkla... Ben degil müşteri almış sormuyorsunuzki takmak için bana verdi bende şaşırdım paylaştım.
PanzerTR dedi: Kaç yıllık bilgisayarcısnız madem neden araştırmadan SSD alıyorsunuz? Bu sektörde 1 aylık olan bilir bu SSD'nin beş para etmediğini. Genişletmek için tıkla... Ben degil müşteri almış sormuyorsunuzki takmak için bana verdi bende şaşırdım paylaştım.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #16 Ben burada ne olduğunu anladım. Başka bir şey demek istemiyorum.
fix faces Hectopat Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #17 14 gün iade olayı geçiyormu n11 de bilgisi olan varmı?
PanzerTR Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 8.357 Makaleler 20 Çözümler 221 5 Aralık 2020 #18 fix faces dedi: Bende şaşırdım paylaştım. Genişletmek için tıkla... Şaşırmanıza şaşırdık zaten. Diyoruz ki şaşırmayın, görünen köy kılavuz istemez.
fix faces dedi: Bende şaşırdım paylaştım. Genişletmek için tıkla... Şaşırmanıza şaşırdık zaten. Diyoruz ki şaşırmayın, görünen köy kılavuz istemez.
fix faces Hectopat Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #19 Hamza Ensar Sağlam dedi: Ben burada ne olduğunu anladım. Başka bir şey demek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... ??? nedir tanıdık gitmiş n11den almış bana gertirdi tak dedi taktım neyi anladınız çok şaşırdım.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Ben burada ne olduğunu anladım. Başka bir şey demek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... ??? nedir tanıdık gitmiş n11den almış bana gertirdi tak dedi taktım neyi anladınız çok şaşırdım.
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 5 Aralık 2020 #20 Boşuna mı bağırıyoruz burada bu SSD kronik sorunlu diye.