fix faces Hectopat Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #21 Hamza Ensar Sağlam dedi: Ben burada ne olduğunu anladım. Başka bir şey demek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hamza bey ne anladınız onu merak ettim.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Ben burada ne olduğunu anladım. Başka bir şey demek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Hamza bey ne anladınız onu merak ettim.
dafry Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Haziran 2019 Mesajlar 2.540 Makaleler 3 Çözümler 7 5 Aralık 2020 #22 SSD'nizin kronik sorunlu olduğunu yeni anlamış.
fix faces Hectopat Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #23 dafry dedi: SSD'nizin kronik sorunlu olduğunu yeni anlamış. Genişletmek için tıkla... onu bizde anladık da laf carpar gibi bişey dedi .
dafry dedi: SSD'nizin kronik sorunlu olduğunu yeni anlamış. Genişletmek için tıkla... onu bizde anladık da laf carpar gibi bişey dedi .
dreamybull Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 345 5 Aralık 2020 #24 ATTO testini de paylaşır mısınız? Yazma hızı yine düşük çıkarsa Adata Tool Box programını indirip Firmware güncellemelerini yap. Olmazsa tek seçenek iade maalesef. Son düzenleme: 5 Aralık 2020
ATTO testini de paylaşır mısınız? Yazma hızı yine düşük çıkarsa Adata Tool Box programını indirip Firmware güncellemelerini yap. Olmazsa tek seçenek iade maalesef.
fix faces Hectopat Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #25 dreamybull dedi: ATTO testini de paylaşır mısınız? Yazma hızı yine düşük çıkarsa Adata Tool Box programını indirip Firmware güncellemelerini yap. Olmazsa tek seçenek iade maalesef. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Ekr.PNG 16,9 KB · Görüntüleme: 41 lll.PNG 79,1 KB · Görüntüleme: 45
dreamybull dedi: ATTO testini de paylaşır mısınız? Yazma hızı yine düşük çıkarsa Adata Tool Box programını indirip Firmware güncellemelerini yap. Olmazsa tek seçenek iade maalesef. Genişletmek için tıkla...