sonuçlar bu şekilde herşey kapalıydı testi yaparkenYazma kısmına test yapmamışsınız. Lütfen "All" kısmına basıp tekrar atın sonuçları. Yazma hızı önemli burada. Ve her şeyi kapatıp test yapın.
Sonuçlar feci derece kötü hocam. Zaten kronik sorunlu bir SSD kendisi. Benim HDD'den farkı kalmamış neredeyse. Random yazma değeri iyi ama diğer yazma değerleri çok kötü. Özellikle sıralı yazma değerleri çakılmış. İade etme imkanınız varsa iade edip daha iyi bir SSD alın. Veya da garantiye gönderin. Dediğim gibi sonuçlar çok kötü.Sonuçlar bu şekilde her şey kapalıydı testi yaparken.
Yazma hızlarınız aşırı düşük. Ama bir de ATTO Disk ile de test yapın derim.Sonuçlar bu şekilde her şey kapalıydı testi yaparken.
Hocam şöyle söyliyeyim, ben bu bilgisayarı yaklaşık birkaç ay önce gaming gen sitesinden almıştım PC GG2 diye geçiyor sonradan SSD ile ilgili mailler attım ticketler açtım hiçbirine bakılmadı şimdi de aramayı deniyiceğim acaba SSD yi değiştirirlermi yada aynı misli SSD verirler mi çünkü garanti belgesinin arkasında "Ürünün aynı misli bir ürünle değişim talebinde bulunma hakkınız vardır." yazıyor.Sonuçlar feci derece kötü hocam. Zaten kronik sorunlu bir SSD kendisi. Benim HDD'den farkı kalmamış neredeyse. Random yazma değeri iyi ama diğer yazma değerleri çok kötü. Özellikle sıralı yazma değerleri çakılmış. İade etme imkanınız varsa iade edip daha iyi bir SSD alın. Veya da garantiye gönderin. Dediğim gibi sonuçlar çok kötü.
Buda dediğiniz program ile yaptığım test sonuçları.Yazma hızlarınız aşırı düşük. Ama bir de ATTO Disk ile de test yapın derim.
Ssdyi değiştirdiler teknik servise verdim bu değerler normalmiSonuçlar feci derece kötü hocam. Zaten kronik sorunlu bir SSD kendisi. Benim HDD'den farkı kalmamış neredeyse. Random yazma değeri iyi ama diğer yazma değerleri çok kötü. Özellikle sıralı yazma değerleri çakılmış. İade etme imkanınız varsa iade edip daha iyi bir SSD alın. Veya da garantiye gönderin. Dediğim gibi sonuçlar çok kötü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.