Utku Karaman Decapat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #1 SSD veya HDD modeli Adata su630 Selamlar kullandığım Adata SU630 SSD'sinin kronik olduğunu öğrendim. Hız testi yaptığımda bu verileri aldım. Sizce bu veriler normal mi? Yoksa yazma hızı gerçekten düşük mü? Dosya Ekleri resim_2023-11-02_223245359.png 27,5 KB · Görüntüleme: 44
Selamlar kullandığım Adata SU630 SSD'sinin kronik olduğunu öğrendim. Hız testi yaptığımda bu verileri aldım. Sizce bu veriler normal mi? Yoksa yazma hızı gerçekten düşük mü?
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 2 Kasım 2023 #2 Değerler düşük. Bir kez daha tekrarlayın testi ve arkada başka bir yazma işlemi yapılmadığından emin olun, yine aynı değerleri verirse iade edin.
Değerler düşük. Bir kez daha tekrarlayın testi ve arkada başka bir yazma işlemi yapılmadığından emin olun, yine aynı değerleri verirse iade edin.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 7 Kasım 2023 #3 USB bellek hızına gelmiş neredeyse. Çöp olmuş hocam. Değiştirin.
Utku Karaman Decapat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2023 #4 ProximusTwo dedi: USB bellek hızına gelmiş neredeyse. Çöp olmuş hocam. Değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam cs de ani fps dropları yaşamamın sebebi ssd olabilir mi oyuna ilk girdiğim 5 6 dakika çok fazla drop yiyorum da
ProximusTwo dedi: USB bellek hızına gelmiş neredeyse. Çöp olmuş hocam. Değiştirin. Genişletmek için tıkla... Hocam cs de ani fps dropları yaşamamın sebebi ssd olabilir mi oyuna ilk girdiğim 5 6 dakika çok fazla drop yiyorum da
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 7 Kasım 2023 #5 Utku Karaman dedi: Hocam cs de ani fps dropları yaşamamın sebebi ssd olabilir mi oyuna ilk girdiğim 5 6 dakika çok fazla drop yiyorum da. Genişletmek için tıkla... Evet. Bütçe söylersen, bir şey önerebilirim ya da en iyisi direkt SSD öneri konusu aç bütçeni belirterek. İyi sosyaller.
Utku Karaman dedi: Hocam cs de ani fps dropları yaşamamın sebebi ssd olabilir mi oyuna ilk girdiğim 5 6 dakika çok fazla drop yiyorum da. Genişletmek için tıkla... Evet. Bütçe söylersen, bir şey önerebilirim ya da en iyisi direkt SSD öneri konusu aç bütçeni belirterek. İyi sosyaller.