I imposibe67 Centipat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 7 7 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar herkese iyi forumlar. SSD yeni elime geçti fakat bu değerleri gördüm sizce normal mi? Dosya Ekleri Adsız.png 17,7 KB · Görüntüleme: 143 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Temmuz 2019
Taspar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 1.065 Çözümler 2 7 Temmuz 2019 #2 SU650 modellerinde kronik sorun olduğu söyleniyordu ve önerilmiyordu. Keşke almadan önce bir bakabilseydiniz. Neyse artık olan olmuş, iade edebiliyorsanız iade edin ve SU630 modeli ile değiştirin ya da farklı bir SSD alın.
SU650 modellerinde kronik sorun olduğu söyleniyordu ve önerilmiyordu. Keşke almadan önce bir bakabilseydiniz. Neyse artık olan olmuş, iade edebiliyorsanız iade edin ve SU630 modeli ile değiştirin ya da farklı bir SSD alın.
HakanCT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2019 Mesajlar 4.104 Makaleler 1 Çözümler 47 Yer Tarkov 7 Temmuz 2019 #3 Taspar dedi: SU650 modellerinde kronik sorun olduğu söyleniyordu ve önerilmiyordu. Keşke almadan önce bir bakabilseydiniz. Neyse artık olan olmuş, iade edebiliyorsanız iade edin ve SU630 modeli ile değiştirin ya da farklı bir SSD alın. Genişletmek için tıkla... Hız değerlerine bakarak SSD'nin sorunlu olduğunu nasıl anladınız? Her SSD'de sorun olmuyor.
Taspar dedi: SU650 modellerinde kronik sorun olduğu söyleniyordu ve önerilmiyordu. Keşke almadan önce bir bakabilseydiniz. Neyse artık olan olmuş, iade edebiliyorsanız iade edin ve SU630 modeli ile değiştirin ya da farklı bir SSD alın. Genişletmek için tıkla... Hız değerlerine bakarak SSD'nin sorunlu olduğunu nasıl anladınız? Her SSD'de sorun olmuyor.
Beratttss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 2.003 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Temmuz 2019 #4 Atto Disk Benchmark ile de test yapabilir misiniz?
Taspar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ekim 2014 Mesajlar 1.065 Çözümler 2 7 Temmuz 2019 #5 HakanCT dedi: Hız değerlerine bakarak SSD'nin sorunlu olduğunu nasıl anladınız? Her SSD'de sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hız değerlerinden dolayı değil 650 modelinin kronik sorunlu olduğu burada ki çoğu konuda belirtildi. O sebepten söyledim. Umarız sorun yaşanmaz ne diyelim. Ayriyetten okuma hızı 520 MB olması gerekirken arkadaşta daha düşük.
HakanCT dedi: Hız değerlerine bakarak SSD'nin sorunlu olduğunu nasıl anladınız? Her SSD'de sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hız değerlerinden dolayı değil 650 modelinin kronik sorunlu olduğu burada ki çoğu konuda belirtildi. O sebepten söyledim. Umarız sorun yaşanmaz ne diyelim. Ayriyetten okuma hızı 520 MB olması gerekirken arkadaşta daha düşük.
S Shadrous Hectopat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 433 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2019 #6 HakanCT dedi: Hız değerlerine bakarak SSD'nin sorunlu olduğunu nasıl anladınız? Her SSD'de sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Her SSD'de oluyor dememiş zaten, kronik problemli bu modeller. Arkadaş şanslıysa bir şey olmaz.
HakanCT dedi: Hız değerlerine bakarak SSD'nin sorunlu olduğunu nasıl anladınız? Her SSD'de sorun olmuyor. Genişletmek için tıkla... Her SSD'de oluyor dememiş zaten, kronik problemli bu modeller. Arkadaş şanslıysa bir şey olmaz.
4 49967 Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 1.494 Makaleler 4 Çözümler 3 7 Temmuz 2019 #7 Benimki nasıl?
S Shadrous Hectopat Katılım 17 Temmuz 2017 Mesajlar 433 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2019 #8 49967 dedi: Eki Görüntüle 413539 Benimki nasıl? Genişletmek için tıkla... SSD'nizi yazmamışsınız fakat SU650 olduğunu varsayarak biraz düşük gördüm.
49967 dedi: Eki Görüntüle 413539 Benimki nasıl? Genişletmek için tıkla... SSD'nizi yazmamışsınız fakat SU650 olduğunu varsayarak biraz düşük gördüm.
4 49967 Megapat Katılım 1 Mart 2015 Mesajlar 1.494 Makaleler 4 Çözümler 3 8 Temmuz 2019 #9 Shadrous dedi: SSD'nizi yazmamışsınız fakat SU650 olduğunu varsayarak biraz düşük gördüm. Genişletmek için tıkla... Evet SU650 120 GB'lık. Banada düşük geldi. Garantiye mi versem?
Shadrous dedi: SSD'nizi yazmamışsınız fakat SU650 olduğunu varsayarak biraz düşük gördüm. Genişletmek için tıkla... Evet SU650 120 GB'lık. Banada düşük geldi. Garantiye mi versem?
I imposibe67 Centipat Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 7 8 Temmuz 2019 #10 Beratttss dedi: Atto Disk Benchmark ile de test yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm kusura bakmayın buyrun sonuçlar:: Dosya Ekleri Adsız.png 14,2 KB · Görüntüleme: 82
Beratttss dedi: Atto Disk Benchmark ile de test yapabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yeni gördüm kusura bakmayın buyrun sonuçlar::