E Emrullah44 Hectopat Katılım 30 Ekim 2015 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2019 #1 Health %100 ve Bad sector bulunmuyor. Bu sonuçlara göre SSD sağlam mıdır? (HD Tune Pro'daki dalgalanma kafamı karıştırdı.) Testler boştayken ayrı ayrı yapılmıştır. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2019
Health %100 ve Bad sector bulunmuyor. Bu sonuçlara göre SSD sağlam mıdır? (HD Tune Pro'daki dalgalanma kafamı karıştırdı.) Testler boştayken ayrı ayrı yapılmıştır.
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 22 Haziran 2019 #2 Bu seri kronik sorunlu. SSD'yi ne zaman aldınız?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.611 Makaleler 21 Çözümler 97 22 Haziran 2019 #3 Diski aldıysan birkaç ay sonra elinde patlayabilir sorunlu model.
E Emrullah44 Hectopat Katılım 30 Ekim 2015 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2019 #4 1 yıldan fazla olacak ara sıra takılma,donma gibi sorunlar yasiyorum ben bunu sistemimin kötü olmasina yormuştum demek ssddenmiş Pitbull dedi: Bu seri kronik sorunlu. SSD'yi ne zaman aldınız? Genişletmek için tıkla... Samsung ssd alsam bu sorunu yaşamazmıyım 1 sene sonra
1 yıldan fazla olacak ara sıra takılma,donma gibi sorunlar yasiyorum ben bunu sistemimin kötü olmasina yormuştum demek ssddenmiş Pitbull dedi: Bu seri kronik sorunlu. SSD'yi ne zaman aldınız? Genişletmek için tıkla... Samsung ssd alsam bu sorunu yaşamazmıyım 1 sene sonra
N Noixol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 1.536 Çözümler 2 22 Haziran 2019 #5 Emrullah44 dedi: 1 yıldan fazla olacak ara sıra takılma,donma gibi sorunlar yasiyorum ben bunu sistemimin kötü olmasina yormuştum demek ssddenmiş Samsung ssd alsam bu sorunu yaşamazmıyım 1 sene sonra Genişletmek için tıkla... Yaşamazsınız, TBW ömrü dolana kadar gider. Teknoloji şans işidir bunu da unutmayın, her zaman sorun çıkabilir.
Emrullah44 dedi: 1 yıldan fazla olacak ara sıra takılma,donma gibi sorunlar yasiyorum ben bunu sistemimin kötü olmasina yormuştum demek ssddenmiş Samsung ssd alsam bu sorunu yaşamazmıyım 1 sene sonra Genişletmek için tıkla... Yaşamazsınız, TBW ömrü dolana kadar gider. Teknoloji şans işidir bunu da unutmayın, her zaman sorun çıkabilir.