Adata SU650 CrystalDiskMark Sonuçları

Hocam sizce ömrü kaç sene kalmış? İnşallah harita sorunları olmaz.

Hocam sizce ömrü kaç sene kalmış? İnşallah harita sorunları olmaz.
SSD ömrünü tahmin etmek kolay değil hocam. Ama SU650 gibi bir SSD'nin pek uzun ömürlü olacağını sanmıyorum. NAND yongaları kalitesiz. Kalitesiz NAND yongası erken ölür. Harita da sıkıntı çıkmaz belki. Okuma değeri önemli çünkü haritalarda. Ama yazma hızınız yerlerde sürünüyor işte.

SU750 iyiydi ama stok kalmamış galiba.

Hocam 4-5 sene daha gider mi? Peki bu yazma hızı ne gibi sorunlar yaratır?

Hocam 4-5 sene daha gider mi? Peki bu yazma hızı ne gibi sorunlar yaratır?
Disk sağlığı ne durumda? CrystalDiskInfo ile bir bakmak lazım. Bu yazma hızından ötürü dosyalarınızı HDD'den bile daha yavaş yazarsınız ve sistem yazma gerektiren işlerde tıkanır.

Disk sağlığı ne durumda? CrystalDiskInfo ile bir bakmak lazım. Bu yazma hızından ötürü dosyalarınızı HDD'den bile daha yavaş yazarsınız ve sistem yazma gerektiren işlerde tıkanır.
Hemen indirip yapıyorum. Tarif eder misiniz? Ayrıca yazma gereken işler nelerdir?

Beleşe verselerde çöpe atarım. Konu ile ilgili, SSD'yi atın diyemem en kötü acil yedeklemede kullan başka iyi SSD al bilgisayarın için.

Eki Görüntüle 938380

Oyunlarda sorun çıkarmaz diyorlar. İnfo sonuçlarını attım bakalım kaç senesi kalmış.
Değerlerinde bir sıkıntı yok. Ondalık yapıp atabilir misiniz bir de?

Bakalım kaç senesi kalmış? @PossibleTurco

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…