A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #21 Ondalık yapamamışsınız.
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 24 Mart 2021 #22 Assecreed dedi: Ondalık yapamamışsınız. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor bende o seçenek yok?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #23 @PossibleTurco'nun attığı rehberden yapacaksınız. Yeni sürümde işlev yeri seçeneklerdir.
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 24 Mart 2021 #24 Assecreed dedi: @PossibleTurco'nun attığı rehberden yapacaksınız. Yeni sürümde işlev yeri seçeneklerdir. Genişletmek için tıkla... Program artık komple Türkçe olduğu için karıştırıyorlar hocam sanırım.
Assecreed dedi: @PossibleTurco'nun attığı rehberden yapacaksınız. Yeni sürümde işlev yeri seçeneklerdir. Genişletmek için tıkla... Program artık komple Türkçe olduğu için karıştırıyorlar hocam sanırım.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #25 PossibleTurco dedi: Program artık komple Türkçe olduğu için karıştırıyorlar hocam sanırım. Genişletmek için tıkla... SMART'ın da Türkçe olması bence iyi oldu.
PossibleTurco dedi: Program artık komple Türkçe olduğu için karıştırıyorlar hocam sanırım. Genişletmek için tıkla... SMART'ın da Türkçe olması bence iyi oldu.
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 24 Mart 2021 #26 Assecreed dedi: @PossibleTurco'nun attığı rehberden yapacaksınız. Yeni sürümde işlev yeri seçeneklerdir. Genişletmek için tıkla... İşlev>Gelişmiş>Ham değer>10 DEC değil mi?
Assecreed dedi: @PossibleTurco'nun attığı rehberden yapacaksınız. Yeni sürümde işlev yeri seçeneklerdir. Genişletmek için tıkla... İşlev>Gelişmiş>Ham değer>10 DEC değil mi?
PossibleTurco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 6.270 Makaleler 34 Çözümler 29 24 Mart 2021 #27 Assecreed dedi: SMART'ın da Türkçe olması bence iyi oldu. Genişletmek için tıkla... Aynen. Ben beğendim yeni sürümü. Daha anlaşılır artık SMART verileri. Turkish Kebab dedi: İşlev>Gelişmiş>Ham değer>10 DEC değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet böyle yapacaksınız.
Assecreed dedi: SMART'ın da Türkçe olması bence iyi oldu. Genişletmek için tıkla... Aynen. Ben beğendim yeni sürümü. Daha anlaşılır artık SMART verileri. Turkish Kebab dedi: İşlev>Gelişmiş>Ham değer>10 DEC değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet böyle yapacaksınız.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #28 Diskte 438 bozuk blok olduğunu da bilmenizi isterim. Disk üretildiği sırada oluşmuş olmalılar.
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 24 Mart 2021 #29 PossibleTurco dedi: Aynen. Ben beğendim yeni sürümü. Daha anlaşılır artık SMART verileri. Evet böyle yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Olmuş mu? Assecreed dedi: Diskte 438 bozuk blok olduğunu da bilmenizi isterim. Disk üretildiği sırada oluşmuş olmalılar. Genişletmek için tıkla... Hocam ne olacak garantiye mi göndereyim? Yoksa sorun çıkarmaz mı? Ömrü 5 sene ise bana yeter.
PossibleTurco dedi: Aynen. Ben beğendim yeni sürümü. Daha anlaşılır artık SMART verileri. Evet böyle yapacaksınız. Genişletmek için tıkla... Olmuş mu? Assecreed dedi: Diskte 438 bozuk blok olduğunu da bilmenizi isterim. Disk üretildiği sırada oluşmuş olmalılar. Genişletmek için tıkla... Hocam ne olacak garantiye mi göndereyim? Yoksa sorun çıkarmaz mı? Ömrü 5 sene ise bana yeter.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #30 Turkish Kebab dedi: Hocam ne olacak garantiye mi göndereyim? Yoksa sorun çıkarmaz mı? Ömrü 5 sene ise bana yeter. Genişletmek için tıkla... Bozuk bloklar ve yeniden konumlandırılan kesimler çok hızlı artarsa garantiye yollayın.
Turkish Kebab dedi: Hocam ne olacak garantiye mi göndereyim? Yoksa sorun çıkarmaz mı? Ömrü 5 sene ise bana yeter. Genişletmek için tıkla... Bozuk bloklar ve yeniden konumlandırılan kesimler çok hızlı artarsa garantiye yollayın.