Adata SU650 disk kullanımı %100

rdvnslmz

Hectopat
Katılım
20 Ocak 2021
Mesajlar
228
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 7700 XT -R7 9700 X- DDR5 32GB RAM- MSI GAMİNG PLUS WİFİ ANAKART
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba, disk PC boştayken de bu şekilde %100 oluyor. Marka Adata SU650, oyunlarda anlık drop yeme sebebim bu olabilir mi?

Screenshot_1.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeniden başlattığınızda da bu sorun oluyor mu? Adata'nın bu SSD'si kronik sorunlu diye biliyorum ayrıca.
Bilgisayarı yeni açmıştım ve bu şekildeydi, yeniden başlattım düzeldi, bilgisayarı ilk aldığımda warzonu fps drop yemeden rahat bir şekilde oynuyordum, son zamanlarda işlemcim yetersiz kalıyor diye düşünüyordum ama ssd kaynaklıda olabilir mi diye aklımda soru işareti vardı, dediğiniz gibi adata kronik sorunlu olark çoğu kişiden duydum. sizce ssd kayaklımı yaşıyorum bu sorunları.
 
Bilgisayarı yeni açmıştım ve bu şekildeydi, yeniden başlattım düzeldi, bilgisayarı ilk aldığımda warzonu FPS düşmesi yemeden rahat bir şekilde oynuyordum, son zamanlarda işlemcim yetersiz kalıyor diye düşünüyordum ama SSD kaynaklıda olabilir mi diye aklımda soru işareti vardı, dediğiniz gibi Adata kronik sorunlu olark çoğu kişiden duydum. Sizce SSD kayaklımı yaşıyorum bu sorunları.

Bence yüksek ihtimal SSD kaynaklı yaşıyorsunuz. SSD'nin sağlığını ve durumunu kontrol edin.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı