ADATA SU650 Hız Testi

parlak58

Kilopat
Daha fazla  
ADATA SU650 120 GB SSD satın aldım ve değerleri şu şekilde çıktı, bir kaç arkadaşıma sorduğumda ortalamanın altında duruyor dendi. Sizce bir sıkıntı var mı üründe değişim yaptırmalı mıyım yoksa normal midir sonuçlar?

ssd.png

Son düzenleyen: Moderatör:
AHCI driveri da güncellediniz mi? SSD'nin her zaman tam o performansı diye verecek bir şey yok.(520/450) Ama yine de güncellediniz mi?
AHCI driver olarak bir şey indirmedim anakartın sitesinde böyle bir şey de yok, SATA indirdim şimdi güncelliyorum tekrar deneyeceğim. Çözülmez ise garantiye mi göndereyim?
Sistem boştayken tekrar test yap sonuçlar normal değil.
Windowsu yeni yükledim güncellemeleri bitti ama yine de test edeyim farksız bir sonuç çıkar ise birkaç gün beklemeli miyim garantiye göndermek için

AHCI driver olarak bir şey indirmedim anakartın sitesinde böyle bir şey de yok, SATA indirdim şimdi güncelliyorum tekrar deneyeceğim.Çözülmez ise garantiye mi göndereyim?

Windowsu yeni yükledim güncellemeleri bitti ama yine de test edeyim farksız bir sonuç çıkar ise birkaç gün beklemeli miyim garantiye göndermek için
Geç gördüm konuyu hortlatıyorum arkadaşlar James Donkey JD240 mı yoksa SU650 mi hangisini tercih etmeliyim ?

Adata'yı iade edip James Donkey tercih ettim. Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı