Adata SU650 kronik sorun

Değerleriniz güzel, eğleniyorsunuz tabi. Bizim SSD kalp krizi geçirir gibi ritim veriyor

Hocam o yüzden dediğim gibi çok ilgincime gitti bu seride böyle bir sorun olması. Bizde de her an olabilir hocam o yüzden tırsmadım değil biraz

Hocam o yüzden dediğim gibi çok ilgincime gitti bu seride böyle bir sorun olması. Bizde de her an olabilir hocam o yüzden tırsmadım değil biraz
Ben de o kadar insana tavsiye ettim; kimsede sorun olmadı, patlaya patlaya benim elimde patladı Biraz da kader kısmet, iyi düşünelim iyi olsun. Samsung 860 EVO yolda nasıl olsa. 860 EVO ön bellek bulundurduğu için disk içi veri kopyalama işlemlerinde de diplere çakılmayacaktır. Sağlam SU650 SSD bile 20MB/s oranlara kadar düşebiliyor kopyalama işlemi gerçekleştirilirken.

Son düzenleme:
860 Evo elinize geçince pratik kullanımda ne kadar fark ettirdi onu da söyleyebilir misiniz hocam.

860 Evo elinize geçince pratik kullanımda ne kadar fark ettirdi onu da söyleyebilir misiniz hocam.
Performansını zaten biliyorum, topladığım sistemlerde çok defa elimden geçen parçalar zaten bu modeller. Şuan elinde bulunan sorunsuz ADATA SU650 serisi SSD ile arasındaki en bariz fark; büyük dosya paketlerini kopyalama esnasında alacağın MB/s değeridir. 860 EVO ön bellek teknolojisine sahip olduğu için disk içi veri kopyalama işlemlerinde ADATA'ya fark üstüne fark atacaktır.

Samsung ömür anlamında da kullanıcının güvenini kazanıyor tabi, bunu da es geçemeyiz. Gündelik kullanımda çok bir fark hissetmezsin özetle. Ancak ADATA ile disk içi veri kopyalamak sıkıntı oluyor gerçekten. Problemsiz bir SU650, problem yaratmadığı müddetçe son derece yeterli performansa sahiptir yine de. Asla elindekini yetersiz zannetme Durup dururken bozulmadığı sürece halen daha fiyat/performans ürünü olarak nitelendirebiliriz.

Senin de diskin kusursuz görünüyor. Başta problem yaratmayan disklerin sonradan problem yarattığına pek şahit olmadım. İnşallah sorunsuz şekilde kullanmaya devam edersin diyelim Çok da kötü düşünüp kötüyü çağırmamak gerekiyor.

Hocam sizin cihazınız ilk aldığınızda sorunsuz muydu? Ve ne kadar süredir kullanıyordunuz?

Hocam sizin cihazınız ilk aldığınızda sorunsuz muydu? Ve ne kadar süredir kullanıyordunuz?
Benim cihaz daha yeni, cayma hakkım dolalı yeni oluyor. Şu sıralar evdeki bilgisayarı kullanmaya pek zamanım olmadığı için testleri gerçekleştirememiştim. Bazen oyun bazen ise Technopat'a girmek için kullanıyordum. Haliyle bir problem hissetmemiştim. Ancak yeni kurulum yaptığım işletim sistemine program ve dosyalar eklemeye başlayıp, daha faal biçimde kullanmaya başlayınca bazı sekteye uğramalar - takılmalar hissetmeye başlamıştım. Tam o sırada bu konuya denk gelip testleri gerçekleştirdim en sonunda Zaten fark etmem ile 860 EVO sipariş etmem bir oldu neredeyse. ADATA'yı değiştirirlerse problem yok benim açımdan.

Ben de diyorum ki neden durup dururken mavi ekran yiyip duruyorum. Sıfır bomboş bilgisayarda bile mavi ekran yiyordum sebebi belli oldu. Şimdi ben bunu iade için yollasam kabul etmeyecekler.

Ben de diyorum ki neden durup dururken mavi ekran yiyip duruyorum. Sıfır bomboş bilgisayarda bile mavi ekran yiyordum sebebi belli oldu. Şimdi ben bunu iade için yollasam kabul etmeyecekler.
Bir ihtimal iade alabilirler. Detaylı bir şekilde açıklamayı yazıp gönderin iadeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…