Adata SU650 kronik sorun

Adata SU650'nin ilk önce ASU650SS-480GT-C ondan sonra ise ASU650SS-480GT-R kodlu SSD'yi piyasaya sürdü benim merak ettiğim SSD'si sorunlu olan arkadaşların sonunda C harfi bulunan mı yoksa R harfi bulunan SSD'yi kullandıkları.

Bendeki GT-R kodlu olandı.

860 Evo geldikten sonra ATTO testleri yapıp ADATA iadesi için yollayacağım. Bakalım o zaman ne diyecekler.

Son düzenleme:
Ben hala sonuç almadım hepsiburada'dan. Çarşamba günü kendilerine varmıştı oysa ki.
Bence bu dilekçe iyi gibi ama, karşı tarafın itiraz hakkı var. İade için yazı yazacaksanız olabildiğince uzun yazın, haliyle satıcı firma yazınızda açık bulamayıp itiraz edemesin. Benim yazdığım kısa, yine olur mu olur bence.

Evet, denemeler yaptım. ADATA SU650 480 GB modelini kullanıyorum.
Diski biçimlendirdip, daha sonra test yaptığımda sonuçlar normal çıktı.

Daha sonra içine 40 GB'lık bir dosya attım. Hafif düşmeye başladı değerler:

Daha sonra bir 100 GB'lık paket daha attım. Toplamda 140 GB oldu ve iyice sapıttı disk:
İçinden 24 GB'lık bir dosyayı sildim, değerler geri düzeldi. Sanırım SSD'nin sınırı 120 GB:

Son düzenleme:
Aynı tespiti bende yaptım. Formatladım tüm değerler normal çıkıyor. İçine ne zaman dosya atmaya başlasam donmalar baş gösteriyor. Sizinki gibi 100 gb filan da değil. 10-20 GB dolsa kafayı yiyor.

Aynı tespiti bende yaptım. Formatladım tüm değerler normal çıkıyor. İçine ne zaman dosya atmaya başlasam donmalar baş gösteriyor. Sizinki gibi 100 gb filan da değil. 10-20 GB dolsa kafayı yiyor.
Benim 1 haftalık cihaz testlerde sıkıntısız gibi görünse de azıcık doldurunca sistemde donma ve takılma problemleri yarattı. SU650 serisi sağlam çuvallamış.
Hocam hepsiburada işi çözdü. İade aldılar sonunda

Son düzenleme:

Bugün ürünüm garantiden geldi. Sorun Görülmedi yazmışlar. Aradığımda da tekrar garantiye yollasanız bile 5-6 saat inceleyip geri gönderirler dediler. THH başvurusu yapacağımda acaba yardım edebilir misiniz bu konuda. Neler yazmam gerektiğine dair.

Garantiden gelen cihazınızı Crystal Disk Info ile kontrol edin. Bana da ilgili firma sorun yok demişti bir bakmıştım başka cihaz yollamışlardı. Ondan sonra bu açıklarını yakalayınca paşa paşa iade aldılar. Seri NO'nun faturanızdaki ile eşleşip eşleşmediğine bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…