Adata SU650 kronik sorun

Benim Hepsiburada tarafından aldığım ürün an itibari ile reddedilmiş. Atn Elektronik üzerinden almıştım bu ürünü, gerekçe olarak sorun firmamız tarafından onarılmış/çözülmüş diyor. Bu ne arkadaş? Cihaz 48-64 derece arasında çalışıyor. Cihazın sıcak çalıştığını ve sorunlu bir SSD olduğu için bilgisayarda donmalara takılmalara sebep olduğunu söylemiştim. En basitinden bi 15-20dk SSD test e tabii tutsalar o dalgalanmalı, yer yer 0 a inen veri transfer grafiğinden sorunu görüp akabinde iade işlemlerini halletmesi lazımdı...

Benim sıkıntılarımda benzerdi tamamen ölene kadar kullandım SSD yi en son hiç görmemeye başladı ve direk iade oluşturarak kargoladım. Satın aldığın firmadan kaynaklı sorun çünkü benim aldığım firma üretim kaynaklı sorun olduğunu belirtti ister değişim ister iade seçimini sundu. Eğer onarım olduysa çok geçmeden yine sıkıntılar çıkacaktır karşınıza eğer yeni aldığınız bi ürünse iade konusunda ısrarcı olun derim. En kötü ihtimalle değişim olmalı diye düşünüyorum.

Toshiba TR200 de kesinlikle alınmaması gereken bir SSD. Aldıktan sonra hemen iade etmiştim.

Bence Samsung 860evo almalısın. Pahalı falan ama hakkını veriyor.

Ben TR 200 ile SU 650 arasında kalarak SU 650 seçmiştim pişman oldum ama TR 200 alsam o da pişman edermiş. İkiside giriş seviyesi fiyat performans açısından mantıklı gibi görünüyor ama fiyat düştükçe kalite düştüğü aşikar. Bu sebeple büyük ihtimal 860 Evo ya yönelecem. n11 de indirim ile birlikte 290 tl civarına düşüyor.

Az önce PC'yi açtım ve Reboot hatası veriyordu bir türlü boot edemedim BIOS girdim herseyi denedim Windows Boot Manager ortalıkta yoktu. Windows 10 kurulumuna geldim şimdi içi tamamen boş gözüküyordu. Allah kahretsin böyle SSD'yi. Şimdi yeniden Windows 10 kurmaya çalışıyorum HD Tune Pro ile bakıp, taratıcam.

Geçmiş olsun.

Ben de birkaç gün önce aynı SSD ile ardı ardına birçok kez mavi ekran aldım. HDD'ye Windows'u kurduktan sonra sorun çözüldü. Yarın aldığım yer ile konuşup para iadesi isteyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…