Adata SU650 M.2 SSD'nin yavaşlaması normal mi?

SSD'lerde sıcaklık arttıkça performans düşer diye biliyorum ve malum yaz aylarındayız hava sıcak oldugundan olabilir.

Okuma hızınızda çok kayıp yok ama yazma hızınız bayağı düşük. Adata firmasının vaadettiği hızlar 550 mb/s okuma / 500 mb/s yazma.
evet okumada sıkıntı yok ama yazma gerçekten çok düşük ve laptopumda takılı. Dell 7577 isterseniz bakın 6 ayda bukadar düşmesi normal değil bencede

HD Sentiel ile SSD nin sıcaklığına bakar mısınız? O SSD nin üzerinde adam akıllı pasif soğutma bile yok.

Son düzenleme:
HD Sentiel ile SSD nin sıcaklığına bakar mısınız? O SSD nin üzerinde adam akıllı pasif soğutma bile yok.

bu şekilde sonuçlar. bide testi tekrar et deyince hiç bişey değişmiyo yada ben fark etmedim.

Eki Görüntüle 622942
Eki Görüntüle 622944

bu şekilde sonuçlar. bide testi tekrar et deyince hiç bişey değişmiyo yada ben fark etmedim.
Büyük ihtimal sıcaklık yüzünden düşüyor performansı. Bendeki SSD de o sıcaklıklarda çalışıyor. Hatta arada sırada imleç filan kasabiliyor. Pasif bir soğutma alabilirsiniz. Eğer masaüstü kullanıyorsanız kasanın yan camını açabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…