Rankzz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #11 Ribozom dedi: Büyük ihtimal sıcaklık yüzünden düşüyor performansı. Bendeki SSD de o sıcaklıklarda çalışıyor. Hatta arada sırada imleç filan kasabiliyor. Pasif bir soğutma alabilirsiniz. Eğer masaüstü kullanıyorsanız kasanın yan camını açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... laptop kullanıyorum Dell 7577
Ribozom dedi: Büyük ihtimal sıcaklık yüzünden düşüyor performansı. Bendeki SSD de o sıcaklıklarda çalışıyor. Hatta arada sırada imleç filan kasabiliyor. Pasif bir soğutma alabilirsiniz. Eğer masaüstü kullanıyorsanız kasanın yan camını açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... laptop kullanıyorum Dell 7577
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 38 24 Temmuz 2020 #12 Rankzz dedi: laptop kullanıyorum Dell 7577 Genişletmek için tıkla... O zaman pasif soğutma almaktan başka çare yok. Sıcaklığı aşırı düşürmese de işe yarıyorlar. Son düzenleme: 24 Temmuz 2020
Rankzz dedi: laptop kullanıyorum Dell 7577 Genişletmek için tıkla... O zaman pasif soğutma almaktan başka çare yok. Sıcaklığı aşırı düşürmese de işe yarıyorlar.
Rankzz Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 162 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2020 #13 Ribozom dedi: O zaman pasif soğutma almaktan başka çare yok. Sıcaklığı aşırı düşürmese de işe yatıyorlar. Genişletmek için tıkla... Satın alabilceğimi sanmıyorum ailem çok desteklemiyor bu konularda.
Ribozom dedi: O zaman pasif soğutma almaktan başka çare yok. Sıcaklığı aşırı düşürmese de işe yatıyorlar. Genişletmek için tıkla... Satın alabilceğimi sanmıyorum ailem çok desteklemiyor bu konularda.
Ribozom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 38 24 Temmuz 2020 #14 Rankzz dedi: Satın alabilceğimi sanmıyorum ailem çok desteklemiyor bu konularda. Genişletmek için tıkla... Bir sorun bence. Eğer bütçeyi aşmıyorsa bunu önerebilirim: Akasa M.2 NGFF 2280 SSD Soğutucu (AK-M2HS01-BK) Fiyatı
Rankzz dedi: Satın alabilceğimi sanmıyorum ailem çok desteklemiyor bu konularda. Genişletmek için tıkla... Bir sorun bence. Eğer bütçeyi aşmıyorsa bunu önerebilirim: Akasa M.2 NGFF 2280 SSD Soğutucu (AK-M2HS01-BK) Fiyatı