A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2020 #11 Kesin bir şey olacak diyemez şans. Kesin bir şey olacak diyemeyiz. Son düzenleme: 30 Eylül 2020
Ditarium Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 199 Çözümler 1 1 Ekim 2020 #12 Assecreed dedi: Kesin bir şey olacak diyemez şans. Kesin bir şey olacak diyemeyiz. Genişletmek için tıkla... Adata sitesinde SSD için Storage temperature-40°C - 85°C yazıyor. Benim SSD 40-45 bazen 35 derecede çalışıyor. Bu bir sıkıntı mı acaba? Ditarium dedi: Adata sitesinde SSD için Storage temperature-40°C - 85°C yazıyor. Benim SSD 40-45 bazen 35 derecede çalışıyor. Bu bir sıkıntı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Çoğunlukta 35-40 derece bazen 40'ı geçiyor daha sonra düşüyor.
Assecreed dedi: Kesin bir şey olacak diyemez şans. Kesin bir şey olacak diyemeyiz. Genişletmek için tıkla... Adata sitesinde SSD için Storage temperature-40°C - 85°C yazıyor. Benim SSD 40-45 bazen 35 derecede çalışıyor. Bu bir sıkıntı mı acaba? Ditarium dedi: Adata sitesinde SSD için Storage temperature-40°C - 85°C yazıyor. Benim SSD 40-45 bazen 35 derecede çalışıyor. Bu bir sıkıntı mı acaba? Genişletmek için tıkla... Çoğunlukta 35-40 derece bazen 40'ı geçiyor daha sonra düşüyor.
Oinsan Picopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 294 Çözümler 3 1 Ekim 2020 #13 Ditarium dedi: Adata sitesinde SSD için Storage temperature-40°C - 85°C yazıyor. Benim SSD 40-45 bazen 35 derecede çalışıyor. Bu bir sıkıntı mı acaba? Çoğunlukta 35-40 derece bazen 40'ı geçiyor daha sonra düşüyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz. Ne emin olamadın be.
Ditarium dedi: Adata sitesinde SSD için Storage temperature-40°C - 85°C yazıyor. Benim SSD 40-45 bazen 35 derecede çalışıyor. Bu bir sıkıntı mı acaba? Çoğunlukta 35-40 derece bazen 40'ı geçiyor daha sonra düşüyor. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz. Ne emin olamadın be.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #14 O sıcaklık saklama sıcaklığı. 40 derece normal. 70 dereceye kadar normal çalışabiliyor.
Ditarium Hectopat Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 199 Çözümler 1 1 Ekim 2020 #15 Oinsan dedi: Sıkıntı olmaz. Ne emin olamadın be. Genişletmek için tıkla... Dostum haklısın uzun süre sonra kendime bir pc aldım ve ssd hakkında böyle yorumlar görünce korktum dediğim gibi. Teşekkür ederim yorumun için. Assecreed dedi: O sıcaklık saklama sıcaklığı. 40 derece normal. 70 dereceye kadar normal çalışabiliyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
Oinsan dedi: Sıkıntı olmaz. Ne emin olamadın be. Genişletmek için tıkla... Dostum haklısın uzun süre sonra kendime bir pc aldım ve ssd hakkında böyle yorumlar görünce korktum dediğim gibi. Teşekkür ederim yorumun için. Assecreed dedi: O sıcaklık saklama sıcaklığı. 40 derece normal. 70 dereceye kadar normal çalışabiliyor. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.
K korkunc ivan Decapat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #16 Ditarium dedi: Ve arkaplanda çalışan programları kapatınca SSD normal değerleri gördü Dizüstü Peki kesin bu SSD'ye bir şey olacak denebilir mi yoksa şans işi midir acaba? Genişletmek için tıkla... Kesin bir şey olur diye bir şey yok. Bende kronik sorunlu dedikleri Crucial BX 500 var. Hiçbir sorun yok. Cayır cayır çalışıyor ve 1 kez yavaşladığını, çakıldığını, aşırı ısındığını görmedim.
Ditarium dedi: Ve arkaplanda çalışan programları kapatınca SSD normal değerleri gördü Dizüstü Peki kesin bu SSD'ye bir şey olacak denebilir mi yoksa şans işi midir acaba? Genişletmek için tıkla... Kesin bir şey olur diye bir şey yok. Bende kronik sorunlu dedikleri Crucial BX 500 var. Hiçbir sorun yok. Cayır cayır çalışıyor ve 1 kez yavaşladığını, çakıldığını, aşırı ısındığını görmedim.