Adata SU650 SSD bozuk mu?

norescept

Decapat
Sistem.
ASUS RX 570 4 GB.
Ryzen 2500X.
Corsair 2666 8 GB tek kanal.
ASUS Prime B450M-K.
Adata SU650 120 GB (sistem yüklü)
1 TB hard disk.
Arkadaşlar bütün oynadıgım oyunlarda FPS düşmesi yiyorum sizce nedeni SSD mi yoksa başka bir şey mi?
Örnek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkada çalışan uygulamaları kontrol et ve ayarlarını kontrol et. Maksimum ise sorun olabilir.

SSD'nin yükleme süresi haricinde oyuna bir etkisi yok sorun sıcaklıkta olabilir işlemci ve ekran kartının sıcaklığını takip ettiniz mi?

Ekran karti kullanimin çok dalgali drop girdiği anda kullanim yuzde 11'e duşuyor. Ekran karti kaynakli bir sorun bende de ASUS ROG STRIX RX 570 var ve ayni sorun var.

SSD'nin yükleme süresi haricinde oyuna bir etkisi yok sorun sıcaklıkta olabilir işlemci ve ekran kartının sıcaklığını takip ettiniz mi?
sıcaklıklar normal
Ekran karti kullanimin çok dalgali drop girdiği anda kullanim yuzde 11'e duşuyor. Ekran karti kaynakli bir sorun bende de ASUS ROG STRIX RX 570 var ve ayni sorun var.
ben garantiye yollıcam galiba

Bunu düzeltemez miyim.

8 GB bellek günümüz için yetersiz. CS:GO bile 8 GB bellek kullanımına dayanmış durumda. Fortnite'da zaten son derece drop yaşamanız normal.

Şu an oyunda değilken bile Windows 4 GB kullanıyor.
8 GB bellek günümüz için yetersiz. CS:GO bile 8 GB bellek kullanımına dayanmış durumda. Fortnite'da zaten son derece drop yaşamanız normal.

Ama GPU kullanımı niye inip çıkıyor bende o sırada FPS drop yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…