ADATA SU650 120GB 520MB-450MB/s 3D NAND Sata3 2.5'' SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Crucial BX500 120GB SATA 3 2.5'' CT120BX500SSD1 Solid State Disk (SSD) en uygun fiyatı, diğer micron harddisk (hdd, ssd, sshd) modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!
SSD de Samsung evo serisi dışında tavsiye etmiyorum. Problem yaşamanız olası. Disk önemlidir kolay bozulmasını istemezsiniz. Evet bütçe meselesi olduğunu biliyorum ama gayret edip üstüne ekleyip evo alın.
Crucial BX500 120GB SATA 3 2.5'' CT120BX500SSD1 Solid State Disk (SSD) en uygun fiyatı, diğer micron harddisk (hdd, ssd, sshd) modelleri ve markaları GittiGidiyor'da!
Geçen gün kardeşim için almıştım. IOPS değerleri iyi. Kasası kalitesiz ancak büksen kırılacak gibi. Bütçeniz biraz daha varsa Samsung yoksa bunu öneririm.
Bende Adata SU650 240gb modelini kullanıyorum ve ürün 6. ayında durduk yere arıza verdi bir daha açılmadı. Garanti kapsamında hemen yenisini gönderdiler. Arıza veren diskim sürekli 45 derecelerde çalışıyordu(yanında 14 cm fan olmasına rağmen). Yeni gönderilen SSD'de böyle bir sorun yaşamadım 32 derece çalışıyor. Tavsiyeme gelecek olursak ADATA kesinlikle alma ömrü maksimum 1 yıl. 3 yıl sandisk 120gb kullandım hiçbir sıkıntı yaşamadım. ADATA pişmanlıktır.
Geçen gün kardeşim için almıştım. IOPS değerleri iyi. Kasası kalitesiz ancak büksen kırılacak gibi. Bütçeniz biraz daha varsa Samsung yoksa bunu öneririm.
Adata dan bende memnun kalmadım ve iade etmiştim. Benimde tavsiyem biraz daha ekleyip Samsung alman olur ama illa 2'sinden birini seç dersen Gigabyte derim.