Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 11 Mayıs 2019 #21 BilgisayarKurdu dedi: AS SSD sonuçların gayet olması gerektiği gibi; Serial ATA 2 portu üzerinden bağlantı için. SSD EKG sonuçların da gayet güzel Hiç geleceğim yoktu Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam, içimi rahatlattınız.
BilgisayarKurdu dedi: AS SSD sonuçların gayet olması gerektiği gibi; Serial ATA 2 portu üzerinden bağlantı için. SSD EKG sonuçların da gayet güzel Hiç geleceğim yoktu Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam, içimi rahatlattınız.
1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.232 Makaleler 5 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2019 #22 Benim değerlerim böyle. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 16,5 KB · Görüntüleme: 70 Ekran Alıntısı1.PNG 97,5 KB · Görüntüleme: 71
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.466 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 11 Mayıs 2019 #23 Tortue dedi: Çok teşekkür ederim hocam, içimi rahatlattınız. Genişletmek için tıkla... SSD'yi ne zamandır kullanıyorsun? ADATA'nın yazılımı ömrünü biraz düşük göstermiş. Sağ alttan "Smart Details" deyip tam ekran görüntü paylaşır mısın? 160634 dedi: Benim değerlerim böyle. Genişletmek için tıkla... Paylaştığın bilgilerde her şey olması gerektiği gibi. HD Tune Pro 5.7 deneme sürümünü indirip Benchmark testinde okuma değerinin KB seviyelerine kadar çakılıp çakılmadığını kontrol etmen yeterli.
Tortue dedi: Çok teşekkür ederim hocam, içimi rahatlattınız. Genişletmek için tıkla... SSD'yi ne zamandır kullanıyorsun? ADATA'nın yazılımı ömrünü biraz düşük göstermiş. Sağ alttan "Smart Details" deyip tam ekran görüntü paylaşır mısın? 160634 dedi: Benim değerlerim böyle. Genişletmek için tıkla... Paylaştığın bilgilerde her şey olması gerektiği gibi. HD Tune Pro 5.7 deneme sürümünü indirip Benchmark testinde okuma değerinin KB seviyelerine kadar çakılıp çakılmadığını kontrol etmen yeterli.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 11 Mayıs 2019 #24 BilgisayarKurdu dedi: SSD'yi ne zamandır kullanıyorsun? ADATA'nın yazılımı ömrünü biraz düşük göstermiş. Sağ alttan "Smart Details" deyip tam ekran görüntü paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Buyrun hocam, 8 aydır kullanıyorum. Yaklaşık toplam 5-6 kez formatlamışımdır.
BilgisayarKurdu dedi: SSD'yi ne zamandır kullanıyorsun? ADATA'nın yazılımı ömrünü biraz düşük göstermiş. Sağ alttan "Smart Details" deyip tam ekran görüntü paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Buyrun hocam, 8 aydır kullanıyorum. Yaklaşık toplam 5-6 kez formatlamışımdır.