Satılık Adata SU800 128 GB 560/520MB/s 3D NAND Sata3 2.5'' SSD Sıfır

Yer
İstanbul
Daha fazla  
SSD araştırdığım dönemde nişanlım PC' de bu modele bakarken gördüğünden ve satın almayı düşündüğümü bildiğinden ben işe güce koştururken bende önce davranıp Hepsiburada KDV indirimden bana bu ürünü almış. Sadece kontrol amaçlı içinde doğru ürün var mı diye açıp bakıp akabinde kapatmış. Ürün bana geldiğinde süreç 14 günü geçtiğinden Hepsiburada iade kabul etmedi. Bende çok üstelemedim. Zaten ürünü KDV indiriminden piyasanın altında bir fiyata aldığından ve piyasanın aksine 2 sene değil de 3 sene garanti sunduğundan iade için çok fazla üstelemedim. Zaten nişanlım Hepsiburada sitesini arayıp yetkili kişiyle iade sürecini görüşürken görüştüğü bayan 14 günü geçen durumlarda iade işlemini sistemin kabul etmediğini ve yapacak hiç bir şeyin olmadığını söylemiş. Aslında bu ürünü alırken plan olarak hediye olarak düşündüğü için benimle konuyu paylaşmadığından araştırdığım fakat istemediğim bir ürünü almış haliyle. Ben o süreçte kendime Samsung 250 GB 860 Evo sipariş vermiştim bile. Yani benim istediğim kendi sipariş ettiğim ürünün özellikle 250 GB kapasiteli olanıydı.

Her neyse konuyu yeterince açıkladığımı düşünüyorum. Ürün 21 Haziran tarihinde Hepsiburada üzerinden KDV indiriminden 213,07 TL fiyata alınmış. 25 Haziran tarihinde nişanlımın eline ulaşmış. Ürünü KDV indiriminden alınan fiyata vereceğim. Ürün hiç kullanılmamış alındığı gibi sıfırdır. 3 sene garantisi vardır. Araştırdığım kadarıyla aynı ürünü satan yerler 24 ay garanti süresi veriyor. Burada ürünü alacak arkadaşın karı hem indirim miktarı, hem de 12 ay fazla garanti süresi. Yani ekstra hiç bir beklentim yok. Bir arkadaşıma laf arası konuşurken arkadaşım ürünü satış sitesine koyabileceğini söylemişti. Üyelikleri varmış. Bende uğraşamadığımdan koy demiştim. Şimdi birkaç kişi yazdığından ilk önce senelerdir her günümün boş vakitlerini geçirdiğim bu güzel ortamın, siz güzel insanlarıyla uzun zamandır bilgi alışverişlerinde bulunduğumuz sosyalde konuyu paylaşıp, almayı düşünen varsa bu fırsattan sizlerin faydalanmasını istedim. İstanbul' da oturuyorum. Ürünü elden şu andan itibaren teslim edebilirim. Ancak bugünden itibaren müsait olabildiğimden ve tekliflerin gelmiş olmasından dolayı hemen konuyu açtım.

Şimdiden alacak olan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun. Herkese iyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı