Adata SX6000LNp 512 GB mı yoksa Adata Legend 500 mü?

531051

Centipat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 6 ay önce Gaming gen TR'den bir hazır sistem almıştım ve içindeki M.2 SSD arızalanmıştı. Bende garantiye gönderdim ve bana farklı modelde bir M.2 SSD gönderildi. Size danışmak istedim sizce gönderilen ile arızalanan SSD arasında okuma/yazma hızı dışında bir avantaj ya da dezavantaj var mı?
Arızalanan SSD: XPG SX6000 Lite 512 GB ASX6000LNP-512GT-C SSD 1800MB Okuma / 1200MB Yazma - Gaming.Gen.TR
Gönderilen SSD: Adata Legend 700 ALEG-700-512GCS 512GB 2000/1600MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk - incehesap.com
Ayrıca ben bu mağaza ile hiç bir şekilde iletişim sağlayamadım ne garanti süreci hakkında bir bilgi alabildim ne de bana herhangi bir bilgi verildi aradığım zaman ulaşamadım attığım maillere dönüş alamadım gibi. Bana başka bir ürün gönderileceğini bile dün yurtiçi kargonun mesajı ile öğrendim :D

Size gönderilen SSD Adata Legend 700 mü 500 mü? Başlık ile link arasında fark var sanki. Eğer size gönderilen SSD bu ise, arızalanan SSD'den daha iyi özelliklere sahip olduğu söylenebilir.

Size gönderilen SSD Adata Legend 700 mü 500 mü? Başlık ile link arasında fark var sanki. Eğer size gönderilen SSD bu ise, arızalanan SSD'den daha iyi özelliklere sahip olduğu söylenebilir.

Evet başlıkta hata yapmışım kusura bakmayın. Ürünü henüz daha takıp denemedim inşallah bir başkasının garantiye yolladığı bir ürün değildir :)

Evet başlıkta hata yapmışım kusura bakmayın. Ürünü henüz daha takıp denemedim inşallah bir başkasının garantiye yolladığı bir ürün değildir :)
Böyle bir riski alacaklarını sanmıyorum içinizi rahat tutmaya çalışın. Ürün bence çalışıyordur. Adata nasıl bir marka bilmiyorum ama çok kötü olduğunu okuduğum bir yorum olmadı. Fakat size herhangi bir geri dönüş yapmamaları kesinlikle eksi puan yazar hanesine. Bir daha ürün alırken ben olsam Adata almazdım bu sebepten ötürü. Sanırım Fiyat/performans odaklı çalışan bir marka diye tahmin ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı