Adata Ultimate SU800 Firmware Güncelleme

bark_41

Kilopat
Adata Ultimate SU800 3D NAND 128 GB SSD aldım, Firmware'ini güncelleyeyim dedim. SSD ToolBox proğramını Atada'nın sitesinden indirdim Utilities kısmından Firmware'i indirdim.

İnen firmware; M.2_Q0518BS_FieldUbdate.
Benim mevcut firmwarenin versiyonu ise Q0913A
Bir de Adata'nın web sitesinden driver indirme kısmından bu bağlantıdan, Ultimate 3D NAND SU800 için paylaşılan Q0922FS isimli firmware var.

http://www.adata.com/downloadfile_driver.php?file=Q0922FS_FieldUpdater_V4.rar

Şimdi ben hangi firmwareyi yüklemeliyim.
Firmware dosyalarının içinden Unetbooin.exe proğramı ile flash belleğe iso kalıbı şeklinde yazdırıp güncelleniyor sanırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlginiz için çok teşkkürler. Yükleme işlemini Firmware'i rar dosyasının içinden çıkan unetbootin proğramı ile flash belleğe yazıp BIOS'tan flash belleği seçeçerek yapıyoruz değilmi?
Akşam deneyeceğim.

Başlıktaki model derken hocam yanlış olmasın.
Model;
Adata Ultimate SU800 3D NAND 128 GB SSD
Bu hatayı veriyor. Yükleyemedim Q0922FS yi denedim.
20180626_001501-1-1-1.jpg

Son düzenleme:
Teşekkürler, yalnız böyle bir site (ADATA) SSD Toolbox'tan yeni sürüm diye başka model SSD sürümü'nü indirmesi çok büyük hata. Onda da bi yere kadar geliyor takılı kalıyor, devam etmiyor.
SSD'ye yanlış firmware yüklesek çöp olacak belki de :(

Teşekkürler, yalnız böyle bir site (ADATA) SSD Toolbox'tan yeni sürüm diye başka model SSD sürümü'nü indirmesi çok büyük hata. Onda da bi yere kadar geliyor takılı kalıyor, devam etmiyor.
SSD'ye yanlış firmware yüklesek çöp olacak belki de :(
Bana yazılımdan bildirim geldiğinde sitesine girip sitesinden indiriyorum gelmiş mi diye. AMD'den bildirim geliyor yeni güncelleme var diyor fakat güncelleme desteğini 2 sene önce bitirdiğini bildiğim için indirmiyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı