C cax123 Hectopat Katılım 30 Aralık 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2019 #1 Laptopa SSD almayı düşünüyorum. Anakartımın SATA 3 uyumlu olup olmadığını nasıl öğrenebilirim bir de alttaki 2 SSD arasında kaldım. Adata kaliteli bir marka ama ezcool hakkında hiç bilgim yok hangisini önerirsiniz? Hard Disk - Sabit Disk - n11 Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Yukko.com : Online Alışveriş, Bilgisayar, Noteboook, Akıllı Telefon, Beyaz Eşya, Kozmetik & Parfüm, LCD LED Televizyon, Oyun Konsolu binlerce ürün hızlı teslimat ile kapınızda www.yukko.com Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2019
Laptopa SSD almayı düşünüyorum. Anakartımın SATA 3 uyumlu olup olmadığını nasıl öğrenebilirim bir de alttaki 2 SSD arasında kaldım. Adata kaliteli bir marka ama ezcool hakkında hiç bilgim yok hangisini önerirsiniz? Hard Disk - Sabit Disk - n11 Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Yukko.com : Online Alışveriş, Bilgisayar, Noteboook, Akıllı Telefon, Beyaz Eşya, Kozmetik & Parfüm, LCD LED Televizyon, Oyun Konsolu binlerce ürün hızlı teslimat ile kapınızda www.yukko.com
time to abandon ship Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 2.757 Makaleler 3 Çözümler 30 7 Şubat 2019 #2 Adata'yı öneririm. Anakartınızın modeli nedir?
K kiyoshiqq Kilopat Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 97 7 Şubat 2019 #3 Adata kesinlikle tavsiye ederim. Kendim de kullaniyorum.
C cax123 Hectopat Katılım 30 Aralık 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2019 #4 time to abandon ship dedi: Adata'yı öneririm. Anakartınızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... intel kaby lake-u hdcp 2.2 premium pch
time to abandon ship dedi: Adata'yı öneririm. Anakartınızın modeli nedir? Genişletmek için tıkla... intel kaby lake-u hdcp 2.2 premium pch