Satılık Adata XPG D30 tek slot 8 GB RAM

Makaleler
2
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Adata XPG D30 DDR4 3200 MHz CL16 tek slot 8 GB RAM. İlk günkü gibi kutusu duruyor faturası internetten alınabilir. Günlük hayatta kullanıyorum yükselteceğim için satıyorum.
Ölücüler yazmasın emote atmasın fiyatı beğenmeyen başka ilanlara baksın.
Fiyat 700 TL.

Hocam ölücülük değilde bu fiyata aynı özelliklerde sıfır ram alınır. Bu fiyata koyarsanız fazlasıyla linç yersiniz. Ramde sıfır ikinci el olup olmamasının pek önemi yok açıkçası ram bozulma ihtimali en düşük elektronik pc donanımı diyebilirim fakat insanlar sıfır kendi adına bu fiyata ram alacağı yerde neden sizi tercih etsin değil mi? Herkes emote atıp durur. Kötülüğünüz için demiyorum. İkinci el 400 500e koysanız 400 500 lira para değil açıkçası uğraşmaya değmez. İlanınızda ryzen 3 1200 görüyorum anakartta varsa elinizde giriş seviye bir sistem toplayıp sistem halinde satmanız daha mantıklı olur.

İyi günler dilerim.

Onu da düşündüm ama biraz daha 2. planda kaldı gibi. Fikrinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Amacım hemen satmak değil belki alan olur diye koydum bir süre kalacak bu şekilde. Bilgisayarımı yükseltmek için parayı biriktirdiğimde bunun da fiyatını 500 civarına çekip satıp gelen parayı biriktirdiğim paranın üstüne ekleyeceğim. İlanı keyfe keder açtım yani bir nevi .

Hayırlısı olsun, ben teşekkür ederim. İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…