Bu sisteme Dual Channel yapmak için bir tane daha RAM almak istiyorum. Ama aynı RAM'i alamıyorum maalesef çünkü girdiğim güvenilir sitelerde stoklar bitmiş ve bayağıdır yok. RAM olarak ne alabilirim Dual channel almak için?
Bu sisteme Dual Channel yapmak için bir tane daha RAM almak istiyorum. Ama aynı RAM'i alamıyorum maalesef çünkü girdiğim güvenilir sitelerde stoklar bitmiş ve bayağıdır yok. RAM olarak ne alabilirim Dual channel yapmak için?
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Teknobiyotik'ten 16.08.2019'da 4185,00 TL Kredi Kartına tek çekim alışveriş yaptım 25.08.2019'da ürün teslim edildi. Hiçbir şüpheniz olmasın sıkıntısız firmalar. Ama genede fiyat araştırması yapın derim.
Teknobiyotik'ten 16.08.2019'da 4185,00 TL Kredi Kartına tek çekim alışveriş yaptım 25.08.2019'da ürün teslim edildi. Hiçbir şüpheniz olmasın sıkıntısız firmalar. Ama genede fiyat araştırması yapın derim.
Hocam bende bugün ya da yarın alabilirim. Siz kaça aldınız o zamanlarda ben şu an MediaMarktan almak üzereyim 270 TL'ye aynı RAM'i Teknobiyotik'ten alacaktım ancak stoklarda yok 256 liraydı MediaMark ta şu an 270'e geliyor alsam mı acaba yoksa daha düşük olur mu?