Adata XPG Gammix 10 CL16 8 GB 3000MHz ile uyumlu RAM önerisi

Teknobiyotik'ten 280'e almıştım. Kesinlikle teknobiyotiği önermem. Kargolaması vs. hepsi berbattı. 6 gün bekledim ürünü yanlış şehire göndermişler, elime 10 günde ulaştı ve uğraştırdı. Bir de bu ürünün 2 kodlusu var. Birinin kodu AX4U300038G16A-SR10, diğerinin kodu AX4U300038G16-SR10, G16A olmayanın gecikme değerleri azcık daha iyi. Eğer bulabilirsen ondan al, eğer ikisi de A'lıysa MediaMarkt'tan alabilirsin.

Hocam 2 gün önce gece siparişi verdim. Sizce bir uyumsuzluk olur mu? Aldığım ürünün bu kodunu da yazmamışlar MediaMarkt'a benim şimdiki RAM'im resimde görülen RAM.

Siparişini verdiğim RAM linki ise bu. Ürün tükendi: XPG 8GB*1 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 Ram Kırmızı
Sizce bir uyumsuzluk olur mu? Anakarta zarar vermesinden korkuyorum. RAM ile kötü bir geçmişim var ondan
Bu arada ben ağustos ayında Pc aldım teknobiyotikten Gaziantep te oturmama rağmen 3 günde geldi hocam şans işi sanırım.

Yok zaten her şeyleri aynı. Sadece çok ufak bir gecikme farkı var. Rahatça kullanabilirsiniz.

Yok zaten her şeyleri aynı. Sadece çok ufak bir gecikme farkı var. Rahatça kullanabilirsiniz.

Teşekkürler hocam. Bir şey daha söylüyeceğim RAM'i taktıktan sonra direkt PC'yi açayım açılmasını mı bekleyeyim yoksa hemen BIOS'a girmeye gerek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…