Adata XPG Gammix D30 AX4U300038G16A-SR30 CL 16-20-20 RAM'le uyumlu RAM önerisi

Bütçe
600 TL

Gökberk Okçu

Hectopat
Yer
Isparta
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Anakart
Asus Prime A320M-F
İşlemci
AMD Ryzen 3 2200g
Merhaba, başlıkta marka ve model bilgisi yazan RAM'den bir tane daha alacağım ama hiçbir yerde stokta olmadığı için 3000TL gibi bir fiyatı var ve dolayısıyla aynı özellikte başka marka RAM arayışındayım. Fotoğrafta da sitesinden bulduğum özelliklerini döktüm. Bununla beraber sorunsuz çalışacak bir RAM önerebilir misiniz? Zaten şu an Single olduğu için sık sık drop yiyorum bir de uyumsuzlukla falan uğraşamam inanın bıktım İlgilenenlere çok teşekkürler.

Anakartımın desteği Max 3000 MHz, bunu eklemeyi unutmuşum. Sizce 3200 MHz olan modeli alıp ikisini de 3000 MHz'de kullansam sorun olur mu?

Dosya Ekleri

• IMG_2434.jpg
    110,8 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçene göre birini seçip alabilirsin, çok önemli değil. Aynı model olmadığı sürece uyum riski her zaman var ama bir sorun yaşarsan iade edersin, 14 gün hakkın var sonuçta.

3200 MHz alırsan 3000 MHz çalışır desteği o kadar ise, 3000 Mhz al direkt.

Son düzenleme:
Frekans hariç değerleri aynı, bunu alması daha iyi olur.

Ayrıca son attığımız Laptop RAM'i.

3200 mhz olanı almak mantıklı gibi, peki şöyle yapsam nasıl olur: bende bir tane mavi switch rampage mekanik klavye var, sorunsuz çalışıyor.Tertemiz de az kullanıldı. Bunu ikinci el benim ramin aynısıyla takas etsem nasıl olur? Klavye boşta duruyor en azından işe yaramış olur

2. el kabulse neden olmasın? Almadan önce XMP açıp Memtest86 ile test yapın RAM'e.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…