T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.764 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 12 Nisan 2023 #11 Catastrophe dedi: En güncel beta olmayan BIOS ile test edildi ve XMP ve EXPO kapalıydı. Öyle de yapılabilir ama çift kullanımda hata vermesi de sorun değil midir? Genişletmek için tıkla... Çoğu kişide böyle oluyor, dene %95 düzelecektir.
Catastrophe dedi: En güncel beta olmayan BIOS ile test edildi ve XMP ve EXPO kapalıydı. Öyle de yapılabilir ama çift kullanımda hata vermesi de sorun değil midir? Genişletmek için tıkla... Çoğu kişide böyle oluyor, dene %95 düzelecektir.
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 12 Nisan 2023 #12 Aynısını düşünüp 2 kere denemiştim, sonuç değişmemişti. Sorun işlemcide olabilir mi? @deadfellow The Prodigy dedi: Çoğu kişide böyle oluyor, dene %95 düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Geri gönderdiklerinde deneyeceğim. Talebim üzerine bu görseli gönderdiler. Benim gönderdiğim ile onlardan gelen Memtest'de "RAM info" kısmı farklı yazıyor. Bu Memtest'in V9.1 olduğundan mı kaynaklanır? deadfellow dedi: Her şeyi varsayılana aldıktan sonra XMP aç, VDDP voltajına 1.05, vSOC voltajına da 1.3 ver ve öyle dene. Genişletmek için tıkla... RAMler geldi dediğiniz gibi denedim olmuyor. Yine ram ışığı yakıyor. Dosya Ekleri nxq0pje.jpg 55 KB · Görüntüleme: 41 Son düzenleme: 15 Nisan 2023
Aynısını düşünüp 2 kere denemiştim, sonuç değişmemişti. Sorun işlemcide olabilir mi? @deadfellow The Prodigy dedi: Çoğu kişide böyle oluyor, dene %95 düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Geri gönderdiklerinde deneyeceğim. Talebim üzerine bu görseli gönderdiler. Benim gönderdiğim ile onlardan gelen Memtest'de "RAM info" kısmı farklı yazıyor. Bu Memtest'in V9.1 olduğundan mı kaynaklanır? deadfellow dedi: Her şeyi varsayılana aldıktan sonra XMP aç, VDDP voltajına 1.05, vSOC voltajına da 1.3 ver ve öyle dene. Genişletmek için tıkla... RAMler geldi dediğiniz gibi denedim olmuyor. Yine ram ışığı yakıyor.