Adata XPG Spectrix D60G vs Corsair Vengeance RGB Pro

Bütçe
2500-3500
Makaleler
26
Anakart
MSI B450 TOMAHAWK MAX II
İşlemci
Ryzen 5 5600
Merhaba, 16 GB RAM artık yetmemeye başladığından ve farklı sorunlardan ötürü RAM'i 2x16 olarak 32'ye yükseltmeye karar verdim.

Biraz piyasa araştırması yaptım ve bütçeye uygun en mantıklı bunları bulabildim. Corsair'e çipleri kötü geliyor demişler, OC işine pek girmeyi düşünmüyorum ne kadar kötü olabilir onu düşünüyorum. Digeri ise Adata, onda pek problem olduğunu görmedim. Corsair yine de alınmaz mi yoksa 3000-3500 TL'yi çok geçmeyecek başka RAM öneriniz var mıdır? Bu kadar para verdikten sonra RGB'li olmasını istiyorum, şu an kullandığım RAM'lerde de RGB yok farklılık olmuş olur. DDR4 olacak bir de.

Dual'dir diye hiç bakmamıştım zaman geçtikten sonra bir baktım CPU-Z de Single RAID yazıyordu.

Modeli buydu.

Single Channel değil o Single Rank. Kavramları karıştırmışsın.

Alınabilir. Rev. E D9WFL vardı bunda.

Alınabilir. Rev. E D9WFL vardı bunda.

Hocam sence konunun başında attığım Corsair modeli o fiyata alınır mı? Teknosa'dan alırsam 2.850'ye falan gelmiş olacak, Tebilon'daki modelle arasında 1000 TL fark olmuş olacak. 1000 TL farka değer mi yani CL16 olması?

D60 alırdım RGB Pro yerine. Manuel ayar yapmayacaksan CL18 alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…